lite kärlekstrams.

Hej och god kväll! Har haft en mycket produktiv dag idag, sov himla länge haha "produktiv" jorå! Vaknade kl 6.20 då väckarklockan ringde finns inget bättre än att vakna av attt klockan ringer och fatta att jag ska minnsan inte upp utan att den på andra sidan har en lååång arbetsdag framför sig, dock så är det lika jobbigt att inte få vakna upp utvilad bredvid den man tycker om mest av allt i hela världen.
Sa hejdå och pussade några extra gånger och önskade all lycka till. Då Emil ska till skogkolster och ta jägarlicens, jag hejjar på dej! Ses inte förns på söndag om man har tur.
Känner dock att idag och resten av veckan vill jag inte vara ifrån dig :( känner mig ensamast i världen just nu, helt ensam är ju faktiskt det, ingen katt ingen hund ingen mamma ingen pappa inte ens syrran just nu vill jag bara vara hemma hos min familj. Där det finns lite liv och rörelse.. Och Emil igen då fan vad jag vill ha dej här nu. känner att vara utan telefon kan bidra till denna ensamhets kännsla också. Som så tur är så har den kommit till rätta :D ååh jag är så glad, vill tacka denne snälla skäl. Min ipohne har varit på villovägar var helt klart säker på att den hade blivit bestulen. Men så var inte fallet jag min klantiga måste ha tappat den och så har någon med ett gott hjärta hittat på den och sedan lämnat in den till polisen! Vill bara säga TACK! Önskar att alla människor var så.
Min dag då, vaknade vid 10 igen med en liten vovvi vid fötterna :) (emils). På med tvn låg och gluttade en stund för att sedan gå ut med vovvsing, mötte upp mormor och gick runt i sunnersta med vovvarna. In på friskis träna sen ner till stan träffa syrran fixa en tillfällig mobil ( som sedan inte fungerade -.-). In till polisen för att hämta ut papper på min iphone. Tog bussen till ICA maxi handlade mat, hem städa sen soffan för att slockna, för att sedan vakna pigg som en mörtt -.- blir svårt att somna om nu.

Ibland kan jag börja gråta och känna att jag inte vågar eller vill tycka om en person så mycket som jag gör just nu. Att ha blivit sviken och bedragen kan ha stor betydelse till mina konsitga och spridda kännslor. Man har lixom blivit ärrad för livet vid ett sånt svek.
Jag är rädd för att bli lika jävla ledsen igen, känna mig lika jävla ensam. Därför ville jag inte älska någon på de viset igen jag lovade mig själv att aldrig förälska mig i en person igen. Nu gör jag det igen och jag är världens lyckligaste med dig. Vill tro och hoppas att i har många år till tillsammans.

För mig är du amazing*


RSS 2.0