Elin Pernilla Dönicke Andersson

Göhö, vad heter jag, vem är jag?

Har som en film för ögonen så trött är jag.... När man spenderar mer än 14 timmar på jobbet lever man inte, man är en kropp utan förmåga att vara trevlig och ödmjuk. Jag hatar H-turer. Dom jag jobbar den här sommaren kommer bli mina sista H(elvetes)-turspotatisar!

Cyklade hem till Farmodern på min rast iaf o goffa mat o ballerinakakor. Hon är bäst min farmor! Ingen jävla protest.
Nu ska jag nog protestspringa då emma banga på kvällsdopp, banger.

Imorgon ska jag kanske bada med Emma och hennes boyfriend YippiKayayy men vattahell, dom är trevliga, och jag behöver trevligt umgänge. =) Och bränna!

Tjaaaarååååå!

Lycklig -Ledig -Latjo -Elin på Gran Canaria



/Dönickan

Sjuk och lite mindre.

Har vart sjuker idag rå, inge vidare kul som tur har de vart jädrans så fint väder.
Mormor har kom förbi med mina album från då jag va lite mindre lite sötare, ska lägga upp lite pics!


vindögaaa!








Japps egon =)

// M

Den stora mördardagen

Dagen började sin gilla gång med att det tjonga till i mina högtalare, jaha. Så jag somnade om och vaknade av att jag låg och riktigt råflabbade, det handlade om jobbet, så det var ju en rätt hyfsad kickoff på dagen måste jag säga. Strömavbrott ville högtalarna säga med tjongandet förresten hmpf. Så när jag vaknade knallade jag mig upp och lyssnade på tystnaden, knäppte på lite lampknappar, klockan var kring niosnåret, tror jag.

Mamma kom upp och jag konstaterade att det var fint väder :=D så ringde till mina vapendragare och 1 av 3 svarar. SCORE! fan jag måste skaffa mig fler kompisar. Nåväl, brummade in i min batmobil och droppade emma i Ulleråker, för att sedan hämta maria, då får jag äntligen svar av vapendragare nummer 2. Oscar. Woho mannen är hemma äntligen en som är på HUGGET! så där låg vi på vårdsätrabadet som 3 jästa sillar. jag la naturligtvis min handduk i färska fågelbajsar. Najs.

Sedan begav jag mig till jobbet i min nerfista bil, förstår inte varför folk alltid klagar på min bil, den är röd, bokstavligen ihopskruvad och alldelles utmärkt! Superb! Men jag skulle inte tacka nej till nya högtalare som har bas =).

Väl på jobbet så är allt lugnt, jag garderar min navelpiercing med plåster då jag får veta att en vårdtagare är agro, det var han iofs men ack så söt. Vi satt o käka kakor i goda vänners lag senare o snacka cosmopolitan, exmilitären och jag. Haha. sen så har jag och Davido mördat massvis med flugor mohahhaha så det är blodfläckar i taket. Mys. det finns nog inte mycket som tar fram så mycket mördarinstinkter och endorfiner  i mig som flugmördande, så där studsade vi runt med den röda flugsmällan, som två vårdbiträden på grönbete. Livet är härligt.



Maria till höger, bild från 2008, bästa sommaren i mannaminne, om man undrar varför maria
ser så förbannat nöjd ut så är det för att hon precis snott en toarulle av tåget, då vi alla torkat
oss med marilyn monroe servetter i en vecka haha



Nöhöhöh en allt på tok för gammal bild på mig o orreborre

daterad sisådär 28 december 2006



/Elin

22 juni enevtuellt oturens dag.

Minnst sagt allt för länge sen man lättade sitt hjärta lite.
Idag en ypperligt dålig och oturlig dag, han där uppe vill obehagligt mycket straffa mig  en dag som denna.
Dan på jobbet har resulterat i en hel del missöden blad annat att min matlåda rann ut ur väskan, tappade bort nycklen til skåpet med mera. Slutar för dan ner till city väl nerkommen, destinaton systemet in  för att inhandla proviant till midsummer och packiterar mina varor och beger mig mot bilen.

Har jag inte blivit arg förr så blev jag de idag, PÅSEJÄVLEN går sönder.... i botten vafaa-aan vad är de... LUDERPÅSE!
Hör och ser mig själv hur jag först bara står och tittar på när 3 av 4ra flaskor går sönder. Att stå där själv och skrika nästintill grina e ingen höjdare kan jag medela. Samlar ihop de som går in på systemet igen GAPAR om hur faaaaaaaan man kan ha såna jävla påsar till sådana varor.. lite små synd om pojken i kassan. fick nya flarror och ett antal blickar från människor som uppenbarligen trodde jag hade konverterat från köping till uppsala.

Så kan de gå!

E välbehållen hemma nu iaf shöönt de, se på match tippar 3-1 argentina.

Tjenixzzen !



// Svedberg

Hypo-elin

Jaoo nu är det min andra dag jag spenderar i min säng... igår drabbades jag av illamående och diverse krämpor och dessutom frossa och feber som topping.

Grejt.

Inatt vid halv fem tiden vaknade jag efter en hektisk mardröm innehållandes stressiga parkeringar... när jag vaknade så insåg jag vilken massiv magvärk jag hade... så från igår till idag har jag alltså knappt kunnat röra mig, äta eller stått upp.

Ringde sjukvårdsupplysningen inatt och som vanligt var det inget att komma in för... dom ville inte ha in mig ifall det var magsjuka. Heh, min respekt för sjukvården är sedan länge bortblåst, dock så kunde hon i princip via telefonen undanröja misstanke om blindtarm iallafall genom att be mig hoppa på höger ben?

Nu har jag börjat få ont i halsen och gick o sa det till min ömma moder och vi skrattade lite över min förmodade hypokondri, sedan grabbade hon tag i min armhåla och frågade om det gjorde ont. En smärre chokad elin sa då att nej det gjorde det inte. Hon funderade då över lymfkörtlarna och sa att hon blivit lite nojig.

Nåväl har iallafall undanhållit mig från alvedon och kurerat mig med nästan hela säsong 1 av gossip girl. Åh, vart är Chuck Bass i mitt liv? visst han är ett svin men ack så spännande

/elin

Rätta mig om jag har fel

Häromdagen när jag var på gymmet fick jag för mig att jag skulle cykla, vilket jag annars brukar göra med min syster malin. Denna gång tänkte jag att fan jag kör på distans istället för tid, hum, hur långt kan man cykla?

2 mil kanske?

Efter en mil började jag ångra mig, efter en och en halv ångrade jag mig ännu mera, och nära 2 mil, fan i helvette träsmak i röven var bara förnamnet.

Nåväl det var inte det jag ville framföra..jag hade med mig mina röda favoritlurar och började lyssna på radio då min musik får mig att tänka bakfylla och haha filadelphiaost. och fan vad p3 är najs? Idag när jag åkte bil så fastnade jag för denna krönikör alltså Liv Strömquist, hennes andra krönikor var inte lika bra men denna var fan bra.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3718&grupp=9970&artikel=3494460

-Drängavdraget

Mycket annat är bra som musiken! Inget jävla morgonzoo och eftermiddagstjafs. Härmed slår jag ett slag för P3, reklamfritt, sprakfritt och tamejfan public service.

/Ejlandoo

RSS 2.0