Eftermiddagshäng med furmen och fuffen

Hej!

Skulle egentligen åkt och tränat idag efter jobbet men det blev icke så utan jag fastnade hos farmor och farfar i 6 timmar... käkade after eight, pannkakor och pratade liv. Samtalsämnen pendlar mellan min framtid, valet, sverigedemokraterna, länder/resor, Min favorit radiokanal p3:s knasiga program och gamla roliga historier.

Bland annat en gång när farfar fick för sig att ut och gå mitt i vintern låste altandörren där farmor stod och sopa snö, var borta i en o en halv timma då han slog sig i slang med grannen, kolla in havren på åkern, slog en drill m.m.  kom tillbaka och satte sig bekvämt i sin lässtol. Då han hör hur det knackar lite försiktigt. går o kikar ut genom köksdörren där farmor står och stirrar ilsket. Farfar fram och öppnar och springer rädd därifrån, farmor jagar efter ställer sig ansikte mot ansikte och läser på sin skorriga ilskna skånska.

Efter en timmas häng får jag dock mess från lillsyrran som sett oss ifrån bussfönstret och hoppat av så hon kom också och hängde. Och jag lillsyrran och storsyster har bl.a. samma garv. Haha. Men idag när farfar satt o berätta nått roligt och jag ska lägga en kul kommentar så hör jag som ett eko från vänster i EXAKT samma tonläge och EXAKT samma slangiga enköpingsändelser:

"JAHAAA ja tänkte vääll!! Jaa BAH.."

Hahaha det var som när man pratar i telefon och man hör sig själv med 2 sekunders fördröjning :D



Farmor vinner över farfar i "käpp" på deras fest i sommras. Dom har för övrigt varit tillsammans i 48 år iår...



Hyfsat opigg tjej i sina bästa år haha, som somnade i tv-rummet



Lillsyrran med tårtspaden i högsta hugg!

Nåväl mycket värd kvalitétstid med dom =)

Nu ska jag dö i min säng

/E P A

Egil

För att jag har världens bästa pojkvän!

<3

självbevarelsedrift osv..

Helgens upptåg!

Det här med självbevarelsedrift och självkänsla är inte alltid 100% speciellt inte under vissa omständigheter.
Glad ihågen på mina 14 cm höga älsklingar struttar jag ner för den avskyvärt anskärmliga trappan på saluhallen.
Hälften nere och jag känner hur jag drattar framlänges ner, får tag i räcket på höger sida bänder upp armen och slår i armbågen, framstupa ner och i med båda knäna före. HELVETE vad ont det gjorde, det bisarra med hela situationen är att  jag tänker inte på att jag ska göra vad som står i min makt för att inte slå sönder mig, nej jag tänker oh NOOO nu blir jag utslängd -.- men icke ingen vakt i åsyn och jag fortsätter ner som om inget hänt utan en min. Strongt får jag säga.  Blev om inte annat rätt så påminnd av vad som skett i morse, ont lite här och där :)
He annars en mycket bra kväll då champangen flöda -.- slänger ur mig denna charmiga komentar då vi blir bjuda på champange av ett hersskap vi inte känner : ÄR DET RIKTIG CHAMPANGE??? (Stora lyriska ögon).

Tack flickor <3


Valborg 2010.

Svedberg!

28 Augusti

Sommaren är slut och jag anser att hösten är här. Jag har skitont i mitt "TBE-sprutehål". Hmpf... Tänker nog dra till Amsterdam och hälsa på räkan. Men vi får se, vi försöker kommunicera med Facebookmeddelanden. Går inte så bra. Fick ett meddelande av henne precis haha, hon läser då till scenograf i Amsterdam.

"Har precis varit o kampat med skolan i några dagar, vi byggde ett 3 meter högt får o hoppade sen ut från dess arsle som krigare ur det trojaanska fåret, det är galet här, skitsvårt ibland men fruktansvärt rolig! Aja nu blir det en dusch o tvätta alla kläder för att få bort skitlukten."

 

 



/Elin

Klockrent, Klockish, klockelin?

Åh, min nya grej här i livet är klockor... alla klockor.

För några månader sedan ägde jag inte en enda, men nu... jag kan verkligen inte få nog.

Mitt alter ego?

 

/Elin


Mot min vilja

Jo, det kan man väll säga att det är, det här med mitt jobbschema alltså. Hela sommaren har det dragits ifrån och tillsatts pass mot min vilja och VETSKAP! så i onsdags så såg jag att jag skulle jobba imorgon lördag. Så det blir en hemma-helg/vecka. Hur ska jag överleva? nåväl har suttit och kollat runt på bloggar och dylikt efter en stadstur där jag träffade matilda =) och innan dess var jag till flogsta vårdcentral och injicerade lite TBE-vaccin =). Kan behövas när man har ett fästingbo till vovsing <3 nåväl nu ska jag sussa klockan 22 en fredagskväll... hmm inte helt ok, men överkomligt.



Mitt hjärtegull som jag glatt stod och skyfflade mat åt när jag vände mig om och såg henne fullkomligt grön av nyexkrementerad dynga.... Fnoske= Glad! Elin= Inte lika nöjd. Men gudars vad jag älskar den hunden.



Hyfsat töntig video men jag gillar't!

/Elin

Turkiskt, indiskt??

Godmorgon! Sitter upp och kan inte somna om har fått basskelussker i hallsen som gör jätte ont, dillemant är om jag ska åka och jobba eller vara hemma, tror jag åker till jobbet iaf. London närmar sig kapitalet ökar inte dirket om jag är hemma. Börjar kl 1 så jag hinner nog vila upp mig tills dess!
Snart är det helg och jag längtar, förra helgens upptåg var riktigt lyckade :)

Gjorde en kalas tabbe fredag då jag och min prins beger oss mot resturang turkist sådan denna gång. Hade aldirg varit där innan och får bara för mig och är bombsäker på att vi var på en inidsik resturang... Hodja hette resturangen när servitrisen kommer in och dukar upp alla 100 små rätter frågar jag: Jaha så allt detta är indiskt?.. Jag ser hur både han och emil biter sig i tungan och han säger nej turkiskt -.- har hela tiden trott att vi sitter på en inidisk resturang haha han flinar hela tiden tills han lämmnar oss.. Bra jobbat ännu en gång, medalj till mig.
Det var iaf en utav dom mysigatse kvällarna på länge. Sen drog vi vidare till riverside och träffar världens galnaste person ladgårds-johan dricker öl och pimplar vin, (fin dricka).
Maria kommer förbi med respektive, mycket trevligt sen bär de av mot birger, sanna kommer dit men pyser efter en kvartis hah.  Elin kommer dit med tessan medflera. Trevligt avslut, slutar kvällen på birger med fullt ös på dansgollvet med oskar linnros sprängandes i högtalarna.

På lördagen var jag hembjuden till Jullis som bjöd på 21 årsfirande alla o3c återförenade alltid lika trevsamt! Vi gjorde pizza och pimplade även där vin och drinkar. Allt var mycket uppskattat och gott. Tråkigt nog så banagde jag på salu lite senare på kvällningen. Tack flickor för en klockren kväll! Näst på tur är väl martina och bells wiee 20 år, då lär de bli pompa och ståt!! På tala om fyllaår så kommer jag vara ruinerad och tomhänt efter månaden oktober, föddes alla då??? Alla i min kära kompis kretts iaf. Paulina den 3 Elin den 4 Emil den 10 Bella 23, fredde och martia fyller i november hmm blir till att tänkaa ut en hel del 20 års överaskningar. Har faktisikt redan kommit på vad som ska köpas/ske till både Elin och Emil det känns bra, dock har jag lätt för att försäga mig när jag kommer på sånnadär hemmlisar så lång tid före -.-..



Nej nu ska jag vila en stund för sen är det jobb jobb jobb.
// Svedberg

Tupp?

Tjeners!!! Ligger i soffan för tillfälligt och väntar på inehav av maaaat är snuskigt hungrig, har nämligen spenderat 2 timmar på gymmet varav en halv timme gick åt att kackelera med Elin.
Kommer hem till allas LANT LAND, när jag presenterar mitt forna hem så säger alla : JAHA där var jag med skolan och antingen har dom spenderat en dag i skogen därav då grillat korv och tittat på dom vilda djuren eller tagit sig runt skogen med hjälp av karta och kompass alltså orientering.
Iallafall för att återgå, kommer inte mer än innan för grinden så ser jag min mor och hon ser otroligt lurig ut, vad har denne i krokarna nu JO vi har tydligen skaffat TUPP -.- yes utökning i famlijen igen. Undrar litegrann vart detta ska sluta .. Tupp måste ju ändå ressulerta i höna som i sin tur förmodligen ressulterar i kycklingar.



För att återgå till min gymmvisstelse. Det här med förälskade par på fel ställen kan ju få en att tappa både förstånd och haka, surrvade mig själv med olika tyngder och sationer då det kommer in ett par ett mycket kärt par så att säga. Stationerar sig på en utav dom på en bänk där hantlarna finns medans den andre satte sig bakom och gosselussade den andre i nacken kund einte slita blicken från detta mycket koncentertions sänkade.
Min xeplosiva dag ska få med helgens bravader i nästa inlägg.

// Svedberg


London

Förra lördagen bokade jag och Emiiiiiiiiiil en weekend till london jisses vad det ska bli kul längtar överjävligt mycket!!!!
Lyrreweekend. Vi beger oss iof inte än på ett tag, 25 november bär det av mot engelska bräddgrader.


Jag och min klassiska torpare <3 det kommer bli en resa utan like. Sitter och kollar hotell för detta är inte bokat än.
Vi åker tors-mån GAAHH jag längtar obeskrivligt mycket ska spara kapital så jag kan bränna obeskrivligt mycket.
 var väl ungefär den ända beskedliga bilden på oss, mjöd. -.-


kinky boy sover.

// Svedberg

Trauma

God morgon hehe kl är ca 14 30... Men såhär är det var på jobbinterjuv kl 10 och sen när jag kom hem så gick jag och la mig, var sinnessjukt trött kan man säga. Interjuven gick riktigt bra och jag har härmde fått jobb på trauma enheten käns någelunda braaa! Dock så har jag åkt hiss för ca 5 år framöver kan jag medela, hittade inte vart jag skulle ta vägen slarvade bort mig där inne på ackis ... överdrivet mycket avdelingar där så fick ringa damen i ära och be henne komma och hämta mig -.- bra förtsa intryck -.- tror dock att hon tyckte det var hyfsat kul hon skrattade hejdlöst.


Idag är det torsdag ska tillbringa denna natt och kväll med min kera El då vi först ska inhalera ett fåtal glas vin och sedan bege oss vidare till stocken då vi båda har kirrat ihop kårläggen igår -.- efter ett års väntan och lathet från våran sida. Stockholmsnation ska bli riktigt kul, nått att bita i då man är rätt ingådd på Birger ich salu.
 stocken.

Igår onsdag så följde jag och Elin med Maria då hon härmed skulle gadda sig, såhär blev det.
Före och efter.
  

Nu ska jag fortsätta såsa lite.
// Matilda


"Ja Oscar min hår är rövig"

Ibland upphör man aldrig att förvånas. Fann denna fras i mitt utkast i mobilen. Där jag även skriver ner bra låtar/artister jag hör på radio, olika kul fraser eller namn på människor jag träffat som jag ska lägga till på facebook.

Frågan är när denna fras lades till och i vilket sammanhang och vem sa det? Liksom några andra utkast som:

"Men rå hit med fläsket dåå"

"I make you no nuts"

"Mitt namn är rocco och det här är min Ö"

Men priset på gullighet är ändå denna som jag hörde när jag o orre kollade på mumintrollet:

Lilla My och muminpappans faster går genom mumindalen och får syn på mumintrollet och snorkfröken som sitter och gulligullar, och detta misstyckes av fastern som tycker detta är mycket oanständigt då säger lilla my:

"Om jag också hittade en tillräckligt liten pojke skulle jag också va oanständig"

Nej nu ska jag gå o lägga mig halv elva en fredagkväll...... Det gäller att vara förberedd på de fyra dagpassen som komma skall....

Sov gott och vakna torrt som en tant brukar säga!

/E

I saw the sign.

Hejhalå kera lesare (David).
Ligger i min super dunder sköna säng och fattar inte hur detta kan vara sant är ledig, ledig.ledig,ledig helt strålande ofattbart!!!!!!!!!
Ska stanna i min säng så länge som är möjligt och tillåtet innan mamma kommer i protest utanför min dörr körandes med damsugaren fullständigt dunka mot min dörr...... Känner ofta hur mordsbenägen jag blir till äran av detta damsugande.
Älskar att vakna upp och känna kaffelukten i hela huset blir på fruktansvärt bra humör då, kommer upp och ser mammi sitta och läsa tidníngen, sätter mig och brebr en macka då mamma frågar vad det är för en ekorre som har kört hennes bil...?? Orkar inte ens lägga ner tid på vad hon kan ha syftat på får klura på de lite till.

?????

Yes idag r det iaf fredag super dunderliga super fredag FREDAG den 13 man kanske skulle hålla sig inne är en sådan människa som för med sig otur i vanliga fall så ja det kanske är bäst.
På tala om otur, tur, ödet och andra beskrivliga och underliga verk som sker runt oss hela tiden så varenda och jag menar de varenda gång när jag kör bil vart jag än ska till jobbet, till emil , till elin, till stan, till tränigen, hem vart jag än ska så spelas ALLTID Taio Cruz - Break Your Heart låten det är sinnessjukt får alltid kalla kårar och alla hår på hela kroppen ställer sig upp undrar om det är ett tecken eller nått ?.?.? hm.. 
 
Idag ska jag fika med mina kära vänninor och sen på kvällen slaffsa runt med egiltorp blir alltid väldigt spontant och underligt kan aldrig sätta ord på vad som ska ske :)





Yes han är bra ;) / Svedberg

You fucking twat, You bloody Wanker

ÅÅh.. Jag är en sån människa som får ord på hjärnan, visst låtar och så det får jag också. Har haft allt från barnens hus-reklamen till "Jag är en vampyr jag suger och spyr", till en alldelles för svår raplåt till nån musikallåt à la fantomen på operan.

Nåväl under mina lediga dagar så har jag glott igenom skins. Fan vad bra, haha har legat och garvat, visst serien handlar typ bara om sex och droger men ack så bra!

Och nu tillbaks till orden, om man säger såhär i varje mening använder dom åtminstone ett eller tre av dessa ord

Twat.
Fuck. Fucker. Fuck you.
Wanker.
Piss off.

Och det är lärare, föräldrar, ungdomarna alla  använder orden. Så nu har min hjärna inpregnerats med engelska svärord. Och liksom många franska ord så går jag runt och liksom "smakar på orden". Illa illa ... nåväl nu ska jag plöja säsong två av denna utomordentliga serie!

 

/E




Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.

Åh.... Jag är så less. L-E-S-S.

Men nu ska vi inte vara sådana, får ändå inte skriva om det jag är less över här på bloggen :)

Nåväl Idag har jag jobbat, säger som min kloka vän Matilda brukar säga "Jag trodde inte det var SANT när klockan ringde imorse!"
Och det trodde jag inte heller, för jag tänkte bokstavligen "Varför har jag ställt klockan såhär tidigt?"
Man vänjer sig på tok för snabbt vid att vara ledig. Har i tre dagar vankat omkring här hemma, inte haft något umgänge och min underläpp har bokstavligen gått att ställa en kaffekopp på, så kul har jag haft det. Efter en dag ställde jag mig och koka saft på mina egenhändigt plockade svarta vinbär... MJAOOO YAOWSA vad gött! så nu lever jag på svartvinbärssaft och planerar att börja leva nyttigare så ska koka tomatsoppa för ett helt kompani imorgon och eventuellt baka bröd också. om jag pallar.

Igår var jag och såg Inception med Annahita och Räkan... SJUUUKT bra film! Det gick till den gräns att jag höjde händerna för att applådera när filmen var slut, men insåg att jag satt på bio och därmed att det skulle vara pinsamt och mycket mycket onödigt.... Däremot så hade jag stackars smackallergiska lilla Elin en kille bakom, som fullkomligt måste har grävt runt med tunga och tänder, för överröstar man Inception (action/thrillerrulle) med sina smackningar då är det fan dags att söka hjälp och där med BASTA!


I helgen flyttar en vapensyster och en vapenbror ifrån mig... =( Räkan drar till det förlovade landet av prostituerade och hasch nämigen Holland-Amsterdam och orreborre flyttar till linköping och nördar sig med resten av de blivande civilingengörerna... Gör det bara, lämna mig.

Nåväl nu ska jag snart hänga med orreborre! =)

Pussi /E

Mission: Städa rummet.

I en vecka har jag gått o vankat av och an. Försökt städa, försökt ordna upp i min minst sagt röriga vardag. Men idag blev det bannemig av! Jag har bonat och donat, kastat och dammat.
Maha! Jag kan andas, jag kan se govet till och med! =)



/E

Kompis, det går bra nu!

Har nu jobbat cirka 3 veckor efter att min så kallade semester tog slut. Har förövrigt haft en kanoners sommar! Har innehållit dom bästa av dom bästa människorna som jag mixat med dom bästa av dom bästa aktiviteterna.

Midsommar var askalas, jag, maria och matilda drog till Öregrund och slog våra lurviga på "Terassen" och träffade skönt folk. Med andra ord innehöll midsommar det som är viktigast, Alkohol, vänner och försvinnanden.- Och uppfinnanden.

Sedan har våran ovärderliga trio(med flera) gjort annat som Gröna Lund, badat, festat, dansat, svettat, gråtit, skrattat och levt!














Sådärja! En liten uppdatering från moi! Då även jag fått klagomål från en viss kollega och vän!

Önskemål på en annan bild david? Här nedan: David sofistikerad och pigg

Haha /E


Davido!

Hallå :) fick grymt sug i att skriva lite! Har fått klagomål från en mycket trogen läsare ska just därför tillänga detta inlägg till denna med en mycket upplyftande bild.





Shitt vad den här sommaren har gått fort, har aldirg kännt nått värre! Måste dock tyda på en mycket händelserik och äventyrlig sommar...  (fylld med jobb) inte varit ledig ett ända i sommar DOKTIG flicka Chachflow.
Har faktiskt ¨hållt igång lika mycket som alla andra så inte konsigt nurå om man är dödare än en stekt gris nu i slutskedt på denna vackra sommar.
Har två saker att berätta en bar och en dålig Lill kisse och fått lämna jordlivet och bege sig iväg mot gröna ängar inte behöva a ont mera, känns bra för mig. Ka n iof inte ens skriva om detta utan att jag blir blödig som ett litet barn :( Hejdå misse..
Nu i att övergå till en bra sak en knasig sak har ju gått och stadgat mig :) blivit ej singel är KÄR som en turturduva i världens bästa Emil har alltid så obeskrivligt kul ihop det är de som får mig att överjävligt mycket gilla allt . =) från fylle polare med mera till kåmpiz till riktigt bra kompis till galet kär i. Hade faktiskt glömt bort hur de är att vara riktigt kär får lov att säga att jag älskaaareeee!!!! I helgen ska vi hooka upp jag längtar galet.

Bästa <3




Sådär nu har sprudlat färdigt Tack alla vackra flickor för gårdagen älskar er <3

Pusschar // svedberg


RSS 2.0