Vad hände med Elin?

Åh herrejösa, här lämnar man bloggen i nånna månader och vadan detta kärleksklet? Känner mig som bittermandeln nummer ett! Och ni vet hur svårt jag har för nötter ;)

Nåväl, ni kanske undrar vart jag har tagit vägen (hehe), jorrå här har det nollats och pluggats och supits. Sen har jag varit i äcklopäcklolandet Egypten, fy vilket hemskt folk. Riktigt härlig resa med mamma och lillsyrran. Underbart vatten, men vill ni bli behandlade som prostituerade- Åk till Egypten för all del!.

Som sagt har jag nollats vilket inneburit att jag sprungit runt i sjuksköterskemössa (aka mattantsmössa) i 2 veckor. Och sen började helvettet. Oj vad man glömt hur det är att plugga!! Men människorna är underbara <3

Idag började även jag och min lillasyrra att träna igen... Vi slog dank inne på gymmet. Hahhaha står o snackar med några gamla polers, så ska gubben bredvid böja sig ner för att plocka upp en hantel- Han FISER jätteljudligt! HAHAHHAHAHAAAA!

Nåväl nu ska jag väll plugga! Önska mig lycka till =P Puzzzzzz /E



haha glöm min älskade mammas min, kolla på vattnet =)


14 feb

Glad alla <3 dag alla :) 
 
Idag har jag haft en lugn och sköön dag har vart ute och sprunigt i det fin fina vädret, dock jäävligt kallt. Förvisso blev det lite långtråkigt efter ett tag... Var nära på att ringa en vän och hitta på nått, kände dock att jag behövde vara hemma och vila upp mig lite. 

Sitter och väntar på Emil vi ska också fira lite kärlek . Ska snart börja fixa iordning middagen.
Såhär ser menyn ut:
Förrätt: Kokta rödbetor med chevreost, balsamvinäger och valnötter allt ska in i ugnen så att osten smälter.
Huvudrätt: fläskfile med mossarella och vitlök till det champinjonsås och en god sallad.
Efterrätt: Vaniljglass i champange.
Detta blir nog klockers, hehöhö OM jag lyckas.. ;) lite i överkurss för min del.
Blev sinnessjukt hungrig av att bara skriva ner allt detta.
 Nej nu ska jag göra mig iordning och vänta lite till...

hörs PUSS.

Pasande låt och riktigt bra, med denna extremt vackra kvinna.


Jag.

I morgon är jag suuuuper duuuuuper ledig!! Ska faktiskt bara ägna hela dan åt nr 1 moiaaaa!!
Sova länge, äta en lång frulle, ut och springa OM det är fint väder, dusha tills varmvattnet tar slut, tusen inpackningar i håret, en miljon olika vädoftande krämer krypa tillbaka i sängen och slå på en svin rolig film.


5 och 1/2

5 och en halv vecka kvar tills jag kan känna den varma sanden mellan tårna,  iskalla drinkar vid polskanten solblekt hår och gyllenbruna ben :) kan knappt bärga mig.
Varje morgon blir med dej med oss i paradiset.
Havet ligger upp mot 26 grader varmt alldeles klart.
Har redan tjuvstartat, har öppnat solkrämen och luktat bara lukten av solkräm gör att iaf jag glömmer bort att det är -12 grader ute och 2 decimeter snö.

THAILANDOOOOO!!!


Resan börjar strålande då vi flyger med fritidsresor, då man får en egen skärm att leka med, man kan roa sig med film och olika spel.
I Emils tycke så skulle vi inte åka som såssar så vi betällde lite bättre platser och lite godare mat :) Överaskningsvis så ligger det en flaska Amarone och ett kilo godis under mitt säte redan när vi sätter oss.
I födelesddagspresent fick jag detta inklusive allt som görs i thailand. TACK BABE!!
Att få se vad havet har för överaskingar att bjuda på ska bli en upplevelse att snorkla.

Snart åker vi 25/3 -11 det blir våran galna vecka!


JAG ÄLSKAR DEJ TUSEN GÅNGER OM!!

I morggon är det allas kääära dag!!! Har hittat på en liten hemils till en speciel person :) längtar tills jag får höra hans VAHHHA HAHAH NÖÖEHH??
Ska laga någon vajjsing middag vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på. Förätten är given, kokta rödbettor med chevreost och valnötter, smaklig orgasm. Varmrätten kvarstår är inte riktigt lika given, lutar lite åt fyllda paprikor, är det tråkigt? Aihhhsh blir till att suga på den karamällen.


Av dej blir jag jag lyckligast i världen.



M


Jag har läääääängtat.

Hallååå!! Riktigt längesen jag tog mig tid för att skriva och blotta upp mitt liv.
Har haft en super helg då helgn gjordes redan kl 16 då min släkt kom på besök hemma hos mig för en bit mat. Jisses vad jag har saknat dom mamma ,pappa, mormor och syrran mfl. Senare mot kvällen åkte jag hem till Elin där de var avskeds fnurra då Elin ska resa till grannlandet Norge =) Lycka till bruttan.
Efter en hel dels doodels shoots och rödvins drickande avgick vi mot saluhallen. Hängde där i tt x antal timmar för att sedan raggla hemåt. Väl hemma duuns ner i säng toro jag somnade innnan jag ens nuddat kudden. Vaknar av att emil kommer hem ragglandes vi 5 tiden med en godispåse i höggtsa hugg.
Vaknar vid 12 rätt så trött efter gårdagens riv, upp och äter frullle med min honey.
Kl slår 15 och jag börjar jobbet.

Tack för en fin helg <3

RSS 2.0