=(

7 de dan på raken som jag har kånkat och slitit.. urch!  Jag vill ha helg och kul. Vill socialiser mig med min väännnnnerr nuuuuuuuuuuuuuu! Och mest av allt vill jag ha massage har så jävulskt ont i ryggen...
Ursch dööödens

// m

Veckans Babe <3

JA! Denna människa som nu ska få äran att nämnas i våran blogg som också FAKTISKT kan få bli veckans babe! <3
Har farit till armhårens förlovade land som min kära vapendrgare nämnde så fint.
KOM HEM KOM HEM! Mina sista ord ikväll känner jag, ska på detta fina inlägg lägga upp en löövlig bild på veckans absoluta babe <3 Oskar, Med C men vem bryr sig.


VECKANS BABE IN EL SPANIA <3





// MATILDA


18

18 DAGAR KVAR TILLS VI FLYR LANDET!!! MJAO VAD JAG LÄNGTAR.


Hoppas på en frächhet över detta när vi kommer hem.

// M

Helgens upptåg



Mamma och barn shottis <3

Mars 29

Jeejejejj! Ringade om lärar jobbet, kirrat de ska bli riktigt kul.
Ska snart in till staden och träna ibandy måste hålla på diet nu när gran canaria inte är långt ifrån.

Ursch idag var det en lååång dag på jobbet, skulle velat komma hem till ett eget hemma spa, med en massa härliga behandlingar. Eller ta en tripp till ett spa med massage, ler bad, ansikts masker och annat trevligt.
Varje morgon när jag ser mig i spegeln ser jag, tänker jag white trasch, fy fan för at vara så här blek som nu under vintren. Inte fått sol på nyllet på ååår och dar. Men om exakt 19 dagar så blir de ändring på de. Jag ska jävlare mig pressa in varenda gnutta sol.

I morgon jobbar man igen hua börjar halv 3 ska försöka hinna med ett gym pass på friskis också.
Onsda arbetsintervju sen jobba på de.
torsda ledig * woho! träna.
freda ledig * träna.
Sen jobbar jag lörda men sedan är de parttii,i Sanna babe nybliven 20 åring i morgon Gartulationer till dej.
 
Nu måste jag byta om.
TJAOOO // Matilda



Huhäää

Minst sagt en röjig helg. I fredas jobbade jag sen seent sent på kvällen så hokade jag upp med johan som var tuusen miljoner år sen sheefflar vaad trevliggt de var.
I går jobbade jag sen fira ines min vackar kvinna! Sandra styrde förkrök hos henne med sntiiar och annat gott. Iväg till Bj trevlgit hela kvällen får skjutts hem, väl hem kommen och nerbäddad efter en tabbe vid dörren -.- då jag tappat ut alla kort och pryalr och jag ligger och krälar runt på golvet i mörkret i minst em halv timma... Varför istället inte bara tända lampan.  Lägge rmih efter många moment. Somnar, och de ringer full människa hahah. Skönt de då samma mänsika som jag hade ringt och terrat förra helgen hhahah mycket trevligt efter en halvtimmas snack uppenbaras denna av att :OJJJ jag har en negerboll i fickan bra slut på kvällen helt enkelt. Sönda IDAG, vaknade upp av att mor min ringer sådär vid 12 och undrar varför jag låter så konstig .. -.- Blir då terrad av denna och arbetskamrat TACK. Upp och sedan åka och göra rätt för sig på jobbet. Nu ligger jag här och funderrar på sova!
Föresten har lite nya jobb på G, idrottsvik lät inte helt fel ska ringa i morgon och se om jag får napp ;) vore fruktansvärt roolit.
MINST en gång i timman övergår mina tankar på DENNA UNDERBARA RESA som infaller så perfekt, då detta äckliga väder här hemma inte riktigt faller mig i smaken. :D ^Wohooo vad jag längtar Stränder, varma dagar i solen, kalla drinkar och bara CHILLLL inga åldisar som ska passas ingen snöö BARA LIVE LIFE.















Och här ska vi BO !!


MÅNGA BLÖTA // MATILDA


 
 

Bra låt =)

SO long suckers!

FYFAN vad jag är värd det här! Den 17 april drar jag matilda och maria till gran canaria och ska leva livet =D mahahahhahahahahhahahahha avis? I know.





ledsen för bilden hahahahhahahahahahahah den är najs och gammal! sommaren 2008 was the shit!

:(

Urch jag mår inge bra... Har sån ångest över jobb hur vida jag ska plugga, när jag ska plugga, vad jag vill med mitt liv just nu...  Inget blir ju bättre av att man bli rankad som sämst på jobbet, tror inte att folk förstår hur hårt en sån grej tar på mig. Jag mår verkligen piss. Fy fan.
Önskar att de bara kunde ske en vänding för just nu går allt emot mig. Jag orkar inte...
Om jag trodde på gud så skulle jag bett om lite tur, om någon där ute gör de så kan ni väl be lite åt mig.
 Jag känner mig så otroligt dålig och sämst på allting.
// M

ÅNGHEST

blöäää..... HUm

Jag vaknade imorse av att mitt kära jobb ringde halv åtta o frågade om jag ville komma ner omgående och hala på mig gummihanskarna. Jag som satt där med gäspen i halsen och inte för allt i världen kunde komma på varför jag satt med min mobil i handen, tackade ja och tvingade upp min mor som abbonerat bilen för dagen så hon fick skjutsa ner mig.

Dagen har flytit på o jag gick hem alla dom 5 kilometrarna. Och nu... träna/inte träna. Det är ju så förbaskat långt in till stan =/ skulle ju ha tränat med min kära Matilda idag men... tja. Nej. hum... det återstår att se ifall jag pallrar mig iväg helt enkelt. Har dealat med mig själv att om bilen inte kommer hem före 17.00 så slipper jag haha. nåväl. Tråkigt inlägg.. men äschlo!

PÖSS /elin

Helg och räkningar

Hallåå bloggen!! Kom nyssens hem. Var med en vän igår vi lagade jätte god middag och gluttade film majsigt!
Skulle åkt ner på staden idag och hookat upp med en "VÄN" (elin) men denne valde att JOBBA istället.. -.- Så nu sitter jag och betalar räkningar blä de är absolut de tråkiasgte och mest ovärda som finns, tur payday i morgon.
Och i morgon är de helg fan va snittsigt sjukt skönt. Fick ett mycket sofistikerat sms av en polare nyss och detta sms löd såhär :
TAGGA TAGGA!
I morgon raggar vi killar och på lördag slår vi klackarna i taket.
Hahah, blö känner mig bara trött just nu, vi åt så jevvvla mycket igår så jag tror inte jag behöver äta nått mer på flera år mår fortfarnade illa. Yees föresten ska på arbetsinterjuv  på tisda, hoppas verkligen de går bra. Känns faktiskt som de. Jag är en snackare i vanliga fall så kan nog snacka mig igenom detta också. Puss och slem
// Mat

=)


..

oki gick inte så vida värst bra ska sova nu fixar mer någon annan dag. Hej!

Fixa

Nu ska jag ge det ett försök att fixa bloggen.. får se hur detta slutar, slutar säkerligen med att hela bloggen läggs ned -.-

TVÅ ÅR!!

Yes hade ett fullkomlligt underbart samtal med min kära bästate vän (läs. Paulina) som för övrigt är i gbg just nu.

I berlin <3


Människa att du ska vara så lååångt borta, och att de  ska vara så jädra dyrt att prata i mobil, kunde pratat i tuuusen år till. Blev höööög av gladhet när jag såg att du hade ringt Lyccckooo ruuuuuuuuuuuuuuuus! Pratade om allt mellan himel och jord, men under detta samtl konsaterades att singelstasusen för oss båda har nu passerat 2 år =). Bra? dåligt? Mycket bra att vara själv är jävvla gott. Såklart lite ensamt, men åh andra sidan så mycket man har hunnit med och så mycket mer socialt liv jag har fått allefall, stortrivs till mesta dels.

Hultfred 09 <3


I framtiden ska vi bo på samma bredvidd på samma håll inte 50 mil ifårn varan de är alldells för mycket.Jag saknar och älskar dej tuuusen miljoooner runt hela jorden, alltid lika kul att prata och vara med dej.

Student 09 <3




Att minnas är resan till prag de var helt underbart!



lika shelöggda e vi också.


Gammal goding <3



Och vilka orsakade detta kaos? <3



finns väl inte så mycket mer att säga än att jag saknar dej som en KOSSA. Urrcchkk LÖK på dej paulina att du e så långt borta.


// M



Bryskt uppvaknande

Idag vaknade jag av att min kära ömma moder ringer klockan 09.50?!

Öppningsfras: Va sov du?

SÅKLART JAG SOVER?!??! vad ska jag annars göra............ Idag planeras en promenix med min idefix och sen så träna o hämta mammsen i staden eventuellt stanna hos mullin och kolla på Desperate housewives! Mullin (Malin) är min storasyster och vi är hängivna fans till denna serie... Eller så är det bara en perfekt inplanerad kväll varje vecka så vi hinner catcha-up med varandra =)

Jag och min storasyster har alltid varit hyfsat tajta med alla slags knasiga idéer som klubbar, flytta in i samma rum i ca 5 timmar för att sedan inse att hon tycker att jag är stökig och jag tycker hon är pedant och gnällig men oj vad jag gillar 'na :)

 

/E


Ny opening-line

Jag och min vapendragare snackelurade igår på fb-chatten om mina äventyr i fredags. För att i stora drag förklara företeelsen så umgås jag och min vän och jag börjar få kramper i magen och det kliar i hela ansiktet och då jag vet att jag har städat bort en del damm, inte är allergisk mot min hund och verkligen tål människor (eller vissa iallafall) så frågar jag mitt umgänge rätt ut: Förlåt men har du käkat nötter idag?

Denne snörper ihop munnen och hehe.... ja. Det hade denne.

Nu är funderingen: om ifall att jag finner ett ragg på krogen... borde jag fråga:

Ursäkta mig men har du möjligtvis ätit nötter de närmaste 12 timmarna?

Hett.

/Elin

Min död?

Play

Något jag vill slå ett slag för här i världen är streamtv! Snacka om public service! Jag som tvsporthatare är fullkomligt lyrisk över att få slippa denna företeelse. För att inte nämna fenomenet att slippa följa en tv-tablå och dessutom om man missar ett avsnitt så kan man kolla på det när det passar en själv! Jag är en big fan of svtplay och tv4play mest och brukar bänka mig framför gottis som parlamentet, solsidan, halv åtta hos mig, saltön(pinigt värre men det är mysiga miljöer att se på) FÖR ATT INTE TALA OM att milleniumserien börjat sändas på svt!!!! så nu finns inga ursäkter kolla kolla KOLLA! (Och läs böckerna)


/E

NY PUPPIE!

Nya puppin anländer den 27 aprill då blir de till att vara barn vakt igen =) Nu ska ni få se bilder på den lille!

Namn på den lille för min del tyckder jag känns som en ASTA! Eller vad tycks?






Jag tror jag är kär för jag känner såhäääär!!

Nej det är jag inte =) Vaknade en sådan bra tid som kl 12 idag .. Inte så bra känns lite som att jag har missat ungefär halva dan, åh andra sidan så ska jag bara deeega och kolla film idag. Ibandy träning ikväll. Måste ta igen mig efter en helg med både jobb och partajj.
Sitter i köket och snackilurar med mammi vi ska nämligen få tillökning in tha la famlija en lite valp TILL som om vi inte har tillräclkigt. Vaplen kommer exakt den 27 aprill. Ska åka och kolla på den redan på onsdag.

Helgens upptåg då da. åkte hem till Sanna och fixade iordning oss drack lite vin på de mycket trevligt svårt val d där med vad man ska ha på sig. -.-
Sedan drog vi till Sandra som har en lägenhet i två veckor nu satt där och winade och hade makalöst kul så kul så att jag i min frustration utbröt i ett asg då jag precis hade intagigt en stooor klunk vin ... då detta vin pred sig på alla deltagande Störst spridnning fick sanna... haha. det var jävligt kul om inte annat det är juu alltid så att de är roligast innan självaste utgången.
Vi kommer dit går in och kör på kaffeshoots ... jag som inte ens gillar kaffe. Men åh andra sidan gick detta ner utan problem.
Träffar stoffe med flera där inne och hänger med dom.
Mycket underligt de kommer fram en tjej och säger min kill kompis där borta är intreserad av dej.. Men Jaha vad säger man KOM HIT , nä man blir avkräckt. Man tar väl sånt med egna händer. Sandra förvinner iväg med en 40 årig gubbe haha vette sjutton vad som hände sen??
Jääjä men naaaajs kväll som slutar hyffst onajs då jag ringer stackars (anonym) människa och sluddrar om allt och inget i ca en timma -.- då denne har försökt sova.
Som tur är så hittar jag på min vänner och får sedan skjutts hem till killkompis.
Vaknar nästa dag av att jag har halsbands avtryck i överallt omsidigt.

Tack för en brajj kväll tog innnnnte några bilder, men som (o)tur är finns de både bilder och filmer från denna kväll som togs av andra.

Lite andra bilder.


Party pingla förra helgen =)





Gymade med mikaela en dag =)







// Matilda

Tungt

Tung helg måste jag börja detta blogg in lägg med! I fredas jobbade jag inte så vidare värst kul .. han med lite gym oskcå, orkar inte skriva så mkt är döötstrött och bakis... Men kan ändå inte sova och måste bada innna jag lägger mig i min skööna böööna säng. Ska skriva ett mer utförligt inlägg om helgen i morgon. Nu ska jag klä av mig slänga mig i badet simma runt lite öva bröst sim och köra kaffekokaren, bada av mitt öliga hår ircchh.
Sakande min älsklings böna i helgen ... Fick inte den riiiktigt braiga teasten på kvällen.

På tala om älskling var på gymet i lördas. Körde på bandet som vanligt när jag hade sprunigt i ca 20 min och började få upp flåset så kommer de in en kille och en tjej in strosandes hand i ... Dom satte sig på en såndär rodd maskin och ... BÖRJADE SLÄTA av varandra.... vad är detta jag kände hur jag inte kunde slita blicken från detta betende, vad skule jag göra jag kund eju inte bara gå av bandet för att ta ett nyttt längre ifrån dom dettsa skulle förstöra min sprnigrythm... skämdes åt dom fy fasiken när detta avslätande tjaffs var över och jag hade sprunigt klart möter jag upp dom hela tiden unde rmin gymrunda och genom hela tiden så håller dom varran handen.... vart är detta på väg. inte ens på gymet får man vara ifred från äckliga nykära turturduvor som inte har någonting annat i huvet än att bokstavlig talat ÄTA upp varran.



Kände mig som han i denna stund. Obekväm!


// Bitter och mycket sliten. M

Vad är en helg....

utan en utgång? fullkomligt dötrist.

Matilda min bästa vän berättade om hennes upptåg igår... blä o fy för hemma-helger även om jag haft en riktigt najs helg! hahah det finns inget roligare än att vakna upp dagen efter (med Matilda) och dela sina upplevelser dagen innan. En helg jag aldrig kommer glömma är när jag o Matilda förmodligen hade haft en kanoners kväll dagen innan och vaknade upp i mitt rum hos mamma. Rummet jag bodde i då pekade åt en lekplats.
Just denna morgonen hade en liten (läs. äcklig skitunge) unge bestämt sig för att åka rutschkana. Förmodligen hade det varit nollgradigt och det hade lagt sig en liten isbeläggning just i slutet av rutschkanan. Klockan var 8 på morgonen och ungen ställer sig och bankar och slår på den där satans rutschkanan med en gul plastspade.

BANK BANK BANK

Elin (jag) går upp o står o svär ett tag tills jag öppnar fönstret o ropar lite beskedligt "sluta!", går o lägger mig igen känner mig rättså tillfredsställd. Tills ung(jäveln) fortsätter o slår och slår. DÅ har Matilda fått nog dundrar upp ur sängen mosar mig o slänger upp fönstret o fullkomligt vrålar "MEN SLUTA DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ".

Ungen fick nog men för livet och något bankande har jag inte hört mer.





Förra helgen... några bilder finns inte på mig.... "synd"!

/E

You can call me El'

Jaha det var ju ett tag sedan. Anledningen till att jag inte skulle kunna ha en egen blogg...

Tja helgen är snart över och med detta har jag hunnit med 3 arbetspass, ett besök och två årstider! Är förträffligt trött, kan bero på att mitt besök petade mig i ansiktet tills jag vaknade igår morse, då denne inte är van vid att sova mer än typ 4 timmar per natt(lumpen). Micket (o)najs.
Igår var det grymt fint väder och mitt hopp om att det började bli varmt efter en veckas sol och snösmältning fullkomligt krossades idag när det helt plötsligt fick för sig att snöa... och inte LITE heller.








Vid exakt samma tidpunkt för en vecka sedan!

kyss och klem snigelslem /El


sova....

TA MIG FAN de slår aldrig fel när jag ska jobba dag så kan jag aaaalllldrig sova .. inte ens en film som jag har sätt 1230238490238420 gr kan få mig till söms. huhuhhhöäääää.
Jag har haft en mkt bra dag idag träffade en gammal go vän som jag inte träffat på år och dar, de var trevligt och kul, jätte kul faktiskt. Sedan sprang jag vidare till nästa fika fortsatte där.
Blev därimot ingen träning, blev förbannat trött efter all fika. Så istället investerade jag i ett nytt puder och sen kom papi och hämatde mig. Slapp åka tuuusen år runt hela dalby med bussen.
God natt till er alla som kan sova jag kan inte.
// matilda


En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans det känns tomt, eller hur?

Ja vad vore man utan sina vänner, naken, rädd, exposed? Idag kände jag mig som en liten Maria Montazami utan sitt läppstift för att vara exakt

Jag är en konstig människa, när alla andra hurrar o springer runt o är lyckliga över att det är vår blir jag fullkomligt överdeppig och allt går i svart. Då är det tur att jag har min käraste matilda och lilla orreborre som gör allting så mycket mer värt!


Som vissa kanske inte visste så är jag ett big fan av insändare och detta är min absoluta favvooO!!! den sitter i en ram på min vägg hahahah den är så BRA! läs! "Nu ska vi va så långt in i varandra att vi kan känna själen" Haha bittra människa <3 Denna männsika gestaltar en del av denna bittra vårdepp som en bråkdel av oss känner! Tänk på detta när ni lovprisar denna "härliga vår" nej tacka vet jag sommar =)

Våriga sliskiga hälsningar från Elin


01.35

Sov.. RINGER .. min lille vän ringer och vill prata =) detta åtgärdas då jag bara får sätta mig upp och inse vad som just hänt. Pratade om livet och en hela del annat. Pratat klart och jag är pigg som om jag nyss hade sovit ett 24 timmars pass. Glor igeonom datan och inser sedan att shgiiiit vad jag är hungrig .. -.- upp på med morgonrocken och sedan ransaka kylen, ett mycket lyckat ransakade då jag finner hemma gjort poatismmoooooss, de smölte rikgt i munnen.
Intresseklubben antecknar, men vad gör man inte när man inte kan sova de är så frukantsvärt helt makalöst lökigt.
Näärå nu måste jag se över min säng och tänka gooda tankar om att de är detta jag vill varje gång jag kånkar runt på gamlingarna på dalby.
Tar mig en stänkare och säger gooddinatt.
/ Mutilda


JAG KÄNNER DEJ <3 OCH TUR ÄR VÄL DE!


Jag vill iväg nuuuuu!!

Jag ligger och gluttar på datan efter ett ganska tufft arbetspass då en av personal styrkan va sjuk... Krya på dej emelie femmelie =) skulle de hända att du är sjuk veckan ut så vet du vart jag finns ;)
Ska snart iväg och träna kände bara för att napa en stund och käka lite.
Ircsh  sökte sommarjobb nyss på ackis vilket innebär att tiden i uppsala kommer vara länge till, jag e hyffsat trött ´påt jag vill iväg nnunununuuuuuuuu jag vill resa uptäcka nytt träffa nya människor. Austarlien är mitt mål vilket just nu känns jeeevligt långt bort -.-
Se det från den ljusa sidan liiixxååm =) nu har man ju kårleg och allt.

I morgon ska jag fika med en person :) de ska bli utomordentligt kul och sedan dunka på gymet.

// Matilda



Vår jacka

Maskinen öser i mina öron de e gött!
 Har fikat med tove mycket trevlig vi styrde en bio gå ut kväll så snart som möjligt naajs!
Innan dess så gick jag förbi vila och naturligtvis slank jag också in där... och kapade en jacka myyyyycket fräsch de sved i plånkan men jag har ingen vår jacka och det är ett måste. Fick även höra att dom samarbetar med ett annat klädföretag och ska då ha sex in the city tema ;) det  kan bara resultera i mycket fin fina klänningar och annat gooodis =)
Snart ska jag åka biiil till träningen och lira ibandy.

// Matildaa


tog en mycket sofisitkerad bild idag till mit cv.


Fan va vi é snygga ikväll!

Vi sitter för tillfället och väntar på skjuts! Vi ska intra en 21-årsfest för att sedan bombardera ett uteställe. Vilket vet vi inte än då vi inte är list-prostituerade! =()

Nåväl


,
/Wannabe Listhoran och Clintan

Kärlek vid sista ögonkastet

Favorit, mjao!


Gamalt godis

Lite gamla goda på mig och min vapendragare elin ;)

























































Kisse

Ligger i sägen nu igen, men i denna stund ligger min katt mitt emot mig med tungan vääääldigt långt ifrån munnen och det ser mycket komiskt ut haha.
Hoppas man själv inte ser ut sådär, kan tyvär tänka mig att det kan vara så, allefall efter en natt bland vimmlet då vinet har gjort sin sak. sjukt trisst hann inte ta en bild innan han drog in tungan -.-

Väldigt snart är det helg owooaaoeeww sweet.

Sov gott vakna torrt ett visdomsord @ dalby.

// matildeus

trött tjej i cam ;)


GODMORGON

Uppe nästan med tuppen! Börjar jobba klockan ett och såg precis grannarna älga förbi neråt sjön med längdskidorna! Allting tyder på PERFEKT glid! mohhahahhahahahahah

Igår var en kalas dag, i julklapp gav jag till min farfar en heldag med moi (heheh) och vi skulle gå på rättegång, när vi kom till tingsrätten var det värsta pådraget, det handlade om mordförsök och jag kände 3 av de 4 åtalade. =S
Det var ca 7 poliser i salen där vi va och minst 4 utanför, det blev naturligtvis ett minitumult utanför salen (alla som var där förutom jag o farfar hade anknytning till de åtalade och därmed anknytning till de värre gängen i vårt kära Gottsunda, suck säger jag bara förväntar mig inte något annat och det är det som är det värsta) de åtalade hade äver skottvästar på sig ifall att, och vi som var där blev kroppsvisiterade och fick visa våra väskor. Helt sjukt. det var intressant men vi fick inte veta domen för de åtalades säkerhet....... Men för de äldre i gänget så handlade det om 6-10 års fängelse om domen föll för mordförsök =O

Sen gick vi till upplandsmuséet o kikade! och sedan åt vi på rififi och flanerade som man sig bör en solig dag som igår =) thihih farfar är BÄST!

Nu ska jag käka havregrynsgröt och kolla på världens bästa tv-program "Halv åtta hos mig"



På julafton då de inte för allt i världen kunde fatta hur de kom in i datorn(webbcameran) och jag lyckades lura dom att det spelades in förra julafton (då vi inte ens firade jul tillsammans) INTE en datageneration det där.. haah

/Elin

<3

Ligger i sängen nerbäddad med hel mundering har slagigt upp läger framför datan, blir så jädra kallt i mitt rum på kvällarna. Har lånat en rysare förstår inte rikgit på mig själv.. När ska jag läsa den?? Är alldells för harig på kvällarna och på dagarna har jag varken tid eller lust. Blir väl som vanligt ett lån med avgift etfersom att jag aldirg kommer ihåg att lämna tillbaka i tid.
urch är alltid så äckligt pigg på kvällarna efter jobbet , skulle vilja ha en person som är mycket tålig med bra psyke  som va här hos mig just nu, som gillar att kuckilura lääääänge och mycket. Jag är prat och mys sugen :(
blir väl att snarka sig igenom natten själv idag igen. TILL helgen no more alone.

Tänkte på en sak, är lite kluven nu till helgen en vän fyller 21 MEN det är melodifestival FINAL samma dag... Hur går detta ihop sig, hur ska jag lösa de. För ser man det inte då är de kört, för bara man går utanför dörren eller sätter på en data eller något annat elektriskt  dan efter så vet man vem som vann.. -.-

Jag har vart med förr, det var någon gång jag skulle se en final men valde att gå ut och se de dan efter, vi gick till max fyllekäk, fanns självklart en dataskärm där de stod med STORA bokstäver vem som hade vunnit... SNOPET.

God natt kära människor // MATILDA 

Freak.


;)

Ruskigt vad fint väder de är :D jag känner LIVET i mig. Skulle föllt med ner på staden idag, men tiden var 9, vid den tiden låg jag medvetslös i min säng och snarkade gott :) Så 7 min innan, smsar jag och frågar om dom har åkt än... -.- .
Efter man har tränat finns de inge godare en att sluka en päron festis gu så gott de är de går på ett naffs.

Mumma ;)


åhåh vad jag längtar till helgen, ledig hela helgen fred, lörd och sönd. Det är ganska illa när man redan på måndan längtar. Kära Jennie fyller 21 så de blir till att fira med duner och kanoner.

Föresten min tule Elin har intruduserat sig själv i ett nytt intresse checka in detta.

 
Att hänga i g-sunda, hahaha jag tog henne på bar gärning elin och sina homies.







// M ;)

Gym

Idag har de varit en träna dag, har kört på gymet och de gick riktigt näjs. Inte är de klart än ska iväg på ett arobics pass alldelles strax med laget hoho om ni visste hur lost jag är, jag hänger inte riktigt med... jobbigt. På tala om idag på gymet, jag sprang idag på bandet när jag sedan var klar så skulle jag troka av maskinen, går och hämtar den där sprutan och sprutar tittar inte alls på vad jag sprutar .. Jag sprutar rakt på en kille som sitter precis nedanför på en sån där rodd maskin... Från att ha blivit röd från springningen till att bli ultimatum röd och bara stå och gapa. Får fram ett ojj... förlåt. han såg allt annat än glad ut, jag slänger mig över bandet och torkar av den fort som fan och springer därifårn och hoppas på att han inte ska stanna så länge till... Ouufffff vad pinigt haha har aldirg tänkt på att de skulle kunna hända men jo de kan de. SÅ ETT TIPPS TAT LUNGT MED SPRUTET ;) 
Med skräck blandad förtjusning ska jag nu byta om till arobics passet som jag bara gör bort mig på.




Puss och gull // Matildus

Faller för trycket...

AAAAAAH!! MJAOO den semlan satt där den skulle POM TJOFF sa det! ska det va så ska det va. har ju trots allt jobbat h-tur

Var ute och åkte skidor igår, gick på afrodans som  var sjukt kul! det blir tradition på den! och gymmat.



Lite halvful bild på mig är på sin plats



Tessie höll på att dö av tristess när jag njöt av tystnaden så hon tuggade loss på en vek liten pinne



Sen på mig



Chillade i solen på min timmesrast idag



Värd? Det kan du slå dig i backen på! =D

/Epelepin

Temla

Ett jobbpass blev två pass! Efter att ha blivit nerdragen i sängen med ledsen tant, hört på när en spontant ropat ut "kom inte HIIIT du luktar SKIIIIT" och för en gångs skull bråkat med diskmaskinen uppe i personalrummet, är jag nu hemma... Kände mig småtvungen att ta det efter att ha klagat lite på gruppledaren. heh. Nu är jag hemma iallafall och hela huset luktar semla och jag vill HAA men efter att ha skippat träningen idag så eh... nej... nåväl vi får se. En dusch ska jag ha iallafall för nu luktar jag nog allt annat än hallon!
NU är det exakt 9 timmar kvar tills jag är tillbaks på jobbet =P CASHFLOW

/Ejlando

LEDIG!

Idag har jag inga plikter att följa! Underbart! Ska träna om ca en timme de ska bli jevligt najs! Och föresten nu är de slut med mackaroner och ketchup målen ... Nu ska jag börja köra nyttigt nu har jag lagat en grönsaks pytt, har ätit godare, men va fan en bra start får jag säga! Nej nu ska jag ut i solen med vovvarna.

pusspårooooohhmmmmpaaan!







// Matilda

SVETTAS

Frillan och svettan :) men inte det gamla vanliga, idag blir de afrodans mahaa kan bli riktigt festligt :D
skaka bort en massa kalorier som intagits under helgens upptåg :)


Tecken på att du degat för länge

Herregud för ett år sedan spenderade jag den större delen av min lediga tid i min säng, förmodligen på grund av att jag var sönderstressad över allt som hade med skolan att göra... men idag har jag sovit till halv tre med dvs kisspauser o yougurt garva åt gårdagen-pauser. För att sedan åka ut till pappa, gå några kilometer o sedan laga mat o spendera hela kvällen i sängen men detta går inte!!
Jag är stel i nacken, ser suddigt och känner inte för att sova.
Just nu ligger jag o funderar på sommar och lyssnar på guvernör andy. å vad jag vill ha sommar!


Tar ett dopp i Skagen 2009

Berlin sommaren 2009

Parka <3




/Elin

Du är då jävla deeelikat!

Reklam för tillfället, och jag sitter uppe med mina kära päron och glor på någon thriller. MEN att kolla på film med dessa människor är inte de lättaste slutar alltid md att ingen har en aning om vad filmen handlar om...
Idag började hela kvällen med att jag satt och åt popcorn och pappa började nalla av mig, visst de va ok tills de gick över styr som alltid i denna glupska famlij. När jag hade stoppat i mig 5 popcorn hade mina kära fader hunnit få i sig mer än hälften av de som fanns i skålen och då började terrorn jag skriker åt pappa och slår på honom, pappa skrattar åt mig och frågar när jag tränade sist.... Drar fruktansvärt dåliga skämt och fortsätter att tycka i sig av mitt snask. Jag blir iriterad, mamma blir arg för att vi fajtas och de slutar med en vild diskussion om hur vida de är ok att nårpa godis av barn -.- Nu sitter alla tysta och försker ta in vad som har hänt under förloppet av en timme av filmen. Tänker att det är väl de som är charmen och de lilla extra. Kan vara därför jag har en tendens att alltid prata sönder filmer. Har aldirg lärt mig hur man njuter och sitter tyst och bara kollar in filmen utan en massa gnöll.
Morsan har även denna lördag kväll suttit och tjatat om hur vida hon ska få köpa sig en nakenhund, mendas pappa tycker och säger att vi redan har 4 hundar och de faktiskt räcker . Mamma drar in mig i denna vilda discussion och säger att jag måste vara på hennes sida.
Min teori i detta ämne är att vi övergick från stor hund till liten hund, från liten hund till, liten hund och rädd för allt som rör sig hund, från liten och rädd hund till NAKET, NEJ jag säger nej jag vill inte ha nått naket djur, urchk känns fööör mycket som en råtta i mina ögon. Men känner jag morsan rätt så spelar de ingen rolll vad varken jag pappa eller syrran tycker de kommer att flytta in ett litet naket äckligt monster hit.

BJ visstelsen igår var mycket angenäm :D förutom att jag insåg tydligt att gratis är för gott! Men att skaka rumpa och swhhiisa runt i dimman och känna sig så utomordentligt snygg är väl inget att säga nej till mycket underbart. men ibland kan de li för mycket av de goda, elin står med drink i ena handen och cider i andra, dansar och sträcker upp handen för att sedan vicka handleden så att de rinner som en liten flod av cider ned på hennes arm under dans moment hahaha!
jag i min tur kommer på att jag kan dansa med båda armarna i luften om jag klämer fast ölen mellan knäna, inte så bra de va öl på golvet och på mina skor! Oscar och johan joinade på hem. I taxin hånade jag eros ramazzoti, taxi shaffisen dyrkade denna man mycket. Hemkomna dårar, jag somnar innan jag lagt huvet på oscar. Mycket bra kväll, fina och dansvänliga vänner.











// 0203 Svedberg



Man ska aldrig ropa hej förrens....

....man fullkomligt bombarderat sin tillsynes ljuvliga mat med TOMATPURÉ!!

ikväll har jag bara legat i min säng och glott i taket, WUNDERBAAAR! det var sjukt länge sedan jag hade en kväll för mig självså jag hivade fram kycklingfilé och tänkte slå på stort! Kokade ris gjorde jag också och bara det liksom...
Sedan skivade jag filén och gned in den i pappas galet starka hemgjorda senap kryddade med pepparmix, salt och timjan (jag vet asskumt men jag tänkta whattahell)sedan stekte jag detta i 7 ton smör klaffsade på med creme fraiche.

Hittills var allt fina fisken, bra musik i högtalarna och jag stod där o flinade oförskämt för mig själv "elin mästerkocken pernilla andersson".

"hmmm lite delikatesskryddad tomatpuré perhaps" sa jag för mig själv med högtidlig stämma "pfftttssssss" en ca 4 cm lång bajsliknande sträng i min perferkta värld.

mer behöver jag nog icke säga...



Bara eran Elin

Hela livet var ett disco, men kicken vart är den?

Musiken pulserar ur högtalarna och maskinerna i taket pyser ut en tung rök som förgiftar alla kläderna. Öronproppar öronproppar tänker jag men icke, tanken försvinner och i luften viner det vätskor till höger och vänster som lägger sig som en hinna över det plattade håret.

Tja kvällen igår var minst sagt fartfylld och imorse vaknade jag av en KLAMP- KLAMP- KLAMPANDE människa. Kvällen började hos mig och jag o Matilda satte igång och lagade mat, råstekt potatis, ostsnitzlar(stavning?) och broccoli med diverse såser mycket gott. Och till detta inmundigade vi smirnoff, aquatini och ett vitt vin-Gazela. Till sist kom pojkarna och vi skulle våldgästa oscar som ska åka bort ett par månader till armhårets förlovade land- spanien. Oscar som inget (uppenbarligen) lurar hade nog suttit med kikare och bevakat mitt hus efter eventuella förändringar som skulle antyda att vi var på gång. Vi gick dit iaf o poppade champagne och delade på denna, det var jag Matilda Oscar Martin Viktor och Johan. Vi drack lite till och strax före tolv kände vi oss redo att ta oss an nattlivet.
Vi styrde mot BJ och Martin blev nekad i dörren av en som vanligt överkaxig dumful dörrvakt som tror han är något, skallig var han säkert och med plutande fiskläppar.
Nåväl han fick åka hem med sina joggingskor som inte föll BJ i smaken och vi andra invaderade stället med instinktiv riktning mot baren. Där röjde vi och fyllde på beståndet och till sist så var vi alla dansande yrväder på dansgolven, vart folket tog vägen är fortfarande en gåta men jag hade det kul!

Strax innan stängning kom det fram en kille och fullkomligt vrålade i mitt lilla stackars öra "JAG ÄR SÅÅÅ JÄÄÄÄVLA KÄR I DIIIIG!! " hahah vad svarar man? tack?

Efteråt så gick jag johan orre o matilda till donken och oscar tracka sönder sina forna arbetskamrater

"VAFAN pommes fritsen är kalla! ska jag stå här o vänta länge eller? EYY GEORGE CAN I HAVE MY TRIPPLE DELUXE MCFEAASTT??????? meh vafan om man väntar längre än tio minuter så får man ju allt GRAAAAATIIIS, eller huuuuur???!!!"

tjejen i kassan såg allmänt besvärad ut och i oscars ögon lös lyriskheten. Jag skämdes mest.

sen åkte vi hem till mig o alla sov i mina soffor mysigt =) sen gick jag upp o sov mycket djupt tills jag vaknade av KLAMP KLAMP KLAMP - matilda som vaknat med nackspärr och andra krämpor i soffan.

Nåja vi sov bort största delen av dagen fast det gjorde ingenting =P värt!



Hoppas du får det jävligt najs med alla håriga gapandes senioritas i spanien orre! och kom hem snart!
http://www.youtube.com/watch?v=vgpew9CvT2U

Kyss och klem snigelslem! /ELin

Kära ner sig.

Jag har lagt detta ämne på is och tänker inte återgå fören jag har levt mitt liv och har gjort alla tusen miljoner saker jag verkligen vill göra just nu.
Att de belv som de blev var bra.  Tyvärr så är jag nog lite mer sårbar än vad jag någonsin kunnat tro, för att tänka på första gången dejten då de pirrar så äckligt mycket i magen och man har gått och längtat hela dagen på att klockan ska bli i tid.
Pirret, myset och all längtan efter samma person och veta att personen i fråga känner exakt likadant för de j, är dom bästa kännslorna i världen. Det där som ingen annan kan få en att känna, inte världens bästa vänner inte mamma och pappa utan bara den personen. Då kan jag för mitt liv inte förstå otrogna förhållanden varför man gör så mot en person, som man har sagt och lovat så mycket, de gör att vi andra som kanske inte har varit den som bedragit utan som bivlit bedragen aldirg mer kommer kunna lita på någon igen på samma sätt, utan är hyffsat skadad och nertryckt och obotlig mot svek.
Varför jag, jag som absolut aldirg i hela mitt liv som har lovat mig sjölv att aldirg varken skriva eller känna såhär göre pga av en person och de är jävligt jobbigt, jag önskade att vi kunde fortsatt med kontakt.. Jag önskar dej alll lycka till för jag tycker du är bra, på alla sätt.

Nog om de, de var skönt att skriva av sig lite bekymmer som kommer och går, nu ska jag kolla in medlodifestivalen good  shiit och föresten OSCAR jag saknar dej redan passa på nu att skaffa dej en vacker seniorita ;) DU ÄR BRA!!!

Ligga någon?


// Matilda









KURS KLAR

KLAR SOM FAN MED KUUUUUURS!!! Och semeinariet gick galant, Och i morgon är de fredag kan de bli bättre??? :D


I de frächaste laget ~

Stress..

Jobbat, kirra kårleg sen skola.... I die!! WICH ME LUCK inför detta semenarium känns som att de kommer bli en flopp! Har haft oturen med mig idag till på köpet, till och med gamlingarna har skrattat åt mig en dag som denna.


LADY GAGA! Har precisligen bokat biljetter!!  Wiieiewwee rivigt värre!





// Matilda


Nykläckt Blondinelin

Okej... Inte min grej. Men vafan någon gång ska man väll entra civilisationen prova något nytt precis som alla andra efterblivna människor, som helt plötsligt inser att det är 2010 och att 2000-talets bästa uppfinning är Facebook. Men nåväl, sådana människor finns det också.

Jag är en realist som skrattar åt mig själv och anser att skadeglädje är den ända sanna glädjen. Jag tycker om att skratta och umgås gärna med min vapendragare Matilda. Jag jobbar på ett äldreboende och läser för tillfället en kurs på universitetet (kårleg ja tack!). Mina hobbies är fest, dansa runt till spotify, kolla i kylskåpet och göra andra samhällsnyttiga saker som att hänga på friskis och svettis.

Dagen har varit såhär... Vaknade 06.10, 06.20 och 06.30 då jag insåg att shitmegapommesfrittes, börjar jobba om en halvtimma! så dunkar i mig smörgåsar och försöker vara trevlig mot min ömma fader som alltid "drillar som en lärka" om morgnarna... suck. Jag drillar INTE som en lärka, och om jag gör detföre/strax efter frukost, har det fan hänt något, fått en stroke eller något liknande livsavgörande. Iallafall dånade ner till allas vårat hem, och luffsade runt där som en iller och duschade o lagade mat o släpade runt på åldringarna så gott jag förmår.
Sen svischade jag hem i samma fart och dansade runt till älskade spotify (den person som uppfann detta borde fan få ett pris) o fick ett utfall på mina kära päron, och grät en skvätt, det var länge sedan jag grät, det är jävligt skönt ibland! Nåväl, pinnade på in till stan för att där på min kurs få meddelandet att människan som skulle hålla i föreläsningen inte kom... jaha, våran halvflintiga spänstiga gubbe till mentor står där högröd på flinten( och eventuellt i ansiktet svårt att avgöra då halva ansiktet består av flinten) o skäms ögonen ur sig och erbjuder oss bananer som kompensation. Gulle, men han som inte kom ska ha spö.

Nu har jag o matilda suttit o försökt gjort instuderingsfrågor vilket har resulterat i en spark på min kind, 3910 mackor och allt annat än pluggande som vanligt.

Nu ska jag nog kanske göra någon mer fråga för vi måste nog fan sova. =( börjar jobba 7 imorgon (onajs)

*Matilda och jag har även konstaterat att jag blir Alltid kissnödig när jag sätter mig vid datorn och hon bajsnödig, är detta normalt?

/Elin 

ARGT

OK. Sitter hos elin.. Plugga, MÅSTE, gör vi ... NEJ GAHA vaaaaart är skol diciplinen. JÄVLIGT iriterande när man kommer till skolan och föreläsningen e inställd, detta är inte första gången utan 3 gången............................ Grrr aggresiva kvinnor is in thaaa house.

Jag han allefall köra 40 min på bandet och träna lite mage, måste bli fit till GRAN CANARIA <3



Sommar var de här!! INGA BEKYMMMER!


GÖTEBORG en stad förtjej!

Att åka buss i 9 timmar i sträck är pain in the as BOKSTAVLIGEN. Jag är nog den klantigaste männiksan på denna jord, är fortfarnade inte frisk från min aldrigblifrsik förklyning. Hade packat nässpray och halstabbleter för att slippa sitta hosta, snora och nysa ner alla på bussen, tjejen har då olyckligtvis packat allt sådant super viktigt i väskan som läggs in under bussen i bagae utrymmet... så där sitter jag utan varken nässpary och halstabbleter, stackars människor i min omgiving.
lyckas sova nån timma med igenkorkad näsa.
Kommer fram tillslut allefall framme ca 06.00  in the morning har uppmanat paulina att VARA där när jag kommer.... Icke like always, hhaha de är väl lite utav charmen! Kvinnan kommer 20 min efter och möter en kanske inte allt för glad tjej. Men de går snabbt över såklart träffar ju min babe efter alllllllt för låååång tid.
Vi går och lägger oss med de samma :)

Nästa da blir att se göteborg vääääldigt vacker stad paulina drar iväg för att fixa lite grejer, tar en fika med Tovis :) besäller en smohite inte allt för god lite klent med smak och INGET socker hehe kanske de som är poängen att den ska vara nyttig lite trisst dock. Paulina anländer och vi drar hem för att göra oss iordning till after work, med käk och ett glas vin för 40 kr INTE allt för dyrt hehe! ;) Mycket gott o ch trevligt vi får väven till ökninng i gruppen av toves kusin och hennes kompis mycket trevliga tjejer :)

Här var de nyvaket ~





Kusin och vän ~


Vi går sedan vidare till skaka rumpa ställe jeklar vad man missar av att bo i tråkia uppsala... Där drog vo runt braa länge för att sedan konstera att klockan BARA va 02.00 Då är de som bäst drag i gbg för alla kroger stänger runt 05.00 Så vi drog vidare till ett annat ställe där paluina jobbar förövrigt. På övre plan hade dom en rock bar vilken drag och vilken musik, jag var såld. Inte helt fel att dj.n va helt klart var jävligt fräch också! Mycket bra ställe de där.

Yes Paulina fick hoppa in som bartender för att göra riktigt goda drinkar till oss!
Tjejen har smak och talang för detta ~








Nästa dag blir jag och paulina själva under dan för att tove ska på släkt träff haha kl 12 på morgonen inte mycket sova där inte, upp vid 10 för att ha kommit hem kl 06.30 hahah! Paulina och jag drar ner på staden och kollar i afärer och jag blir bjuden på lunch !








 

Kanon gott ~



Lite senare blir de förkrök igen för att upptäcka fler uteställen på avenyn!
vi hookar upp med en tjej som heter Emma, för att sedan dansa lite vi drar till ett ställe där de är 23 och vakten frågar oss då hur gammla vi är paulina drar då till med mellan 20 och 23, JAG I MITT KUKHUVE SÄGER JAHA MEN HALÅ VILKA ÄR 23 HÄR .... INTE JAG ALLEFALL.... ingen säger någonting och jag bara fortsätter höjdljött att riktigt skriiika ut att vi verkligen inte är i närheten av 23 någon av oss.. Tills jag får ett rejält nyp av tove i sidan, menas då med Håll käften. Inser de lite väl sent då kanske men vi får lyckligtvis komma in vakten tittar vädligt konstigt på mig, förstår sådär nu i efterhand varför -.-








Paulina och Emma ~







Denna kväll slutar också Jävligt bra inne på rockbaren bredvid snyggve dj!!



Söndan blir bakis seg dag ont i fötterna, typ ingen kännsel i lilltån ... hhööe. Vi ska äta midda på en Americansk resturang hungriga som hygenor tar vi vagnen till avenyn och får bord vid tvn så vi kan se hockey finalen :D ¨Paulina insi´sterar på att vi ska ta förrätt, tacos tallrik de var bland de ströta jag sätt... Och detta skulle då vara förrätt Jävlar a djag vad mätt redan då.




Vi beställer in vamr rätterna jag tar oxfile mycket värt :D När vi har klämt i oss all mat får vi en snille att vi ska skojja med servitrisen så vi ber om menyn igen.
Hon kommer tillbaka efter ett tag och frågar vad vi vill ha.

Paulina: jag tar gärna samma som jag tog nyss laxen va så god.
Tove: Jag tar den här pasta rätten den va utsökt.
Jag: Jag vill ha den här oxfilen igen och den här gången med lite extra sås.

SHITT vad hon såg häpen ut HAHAHHA sen kunde vi inte hålla oss för skratt hahahha de brast och vi hölll på bli dubbelvikta av garv  .. haha Kul -.-
Sen hem sex in the city, sova. Det var en rikgt trevlig kväll tack brudar!  Nog om de!






Resan hem gick bra kändes som att de gick fortare att åka hem, tycker alltid att de känns så..?? eller! Det ända var att jag höll på att slå ihjäl mig inne på buss toan -.- Jag går in på toan när bussen har ett uppehåll för att slippa gunga fram och tillbaka och undvika att göra illa mig. Jag hinner inte mer än sätta mig då bussen är i rullning. Jävla toastolen satt inte fast så jag rammlade fummlande runt slog mig riktigt rejält faktiskt. Dom i bussen måste undrat vad jag höll på med där inne ... Tur var väl att de inte var någon gammal tant eller nån bed benskörhet för då hade den garanterat salgit ihjäl sig, livsfarligt.


TACK OCH HEJ VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGGG!




ps. Gillar att dom spelade den här låten i slutet i rockbaren varje gång ;D hii





KUNGA I KUNGSBERGET

Yes!! Mycket seen uppdatiring här från min sida...  Men kan inte hjälpas nu kommer allt på en och samma gång! :D
Det var fruktansvärt jävla kul åker dit med Elin som förste och bäste shaufför MYcket bra, ligger med sladd i varje kurva.... Neeejjråå vi sladdar en gång men den hejjdar elin mycket snyggt! Emma och bränt en hel hög med sköna låtar som vi sjöng hejjdlöst till!!!  
Resan är slut och det är dax att packa sig ur bilen och släpa sig upp till backarna, allt har varit så mycket lättare när pappa har skött allt de där med masäck och burit allas grejer.
SE UPP I BACKEN 5 FÖRENADE HÅL I NACKEN!!!
Yes here we go dalbys stoltheter ;) Mycket fina backar och solen kom även fram denna dagen till ära, kan man ha mer tur.
Att åka ankarlift själv är tydligen inte de lättaste -.- Jag göre och jag rammlar.. mycket snittsigt gjort.
ALDIRG hänt förr.
Elin visar upp sina ypperliga talanger med att komma ner 1 timma etfer alla andra HAHAHAH gu va du e skööön min vän Jävlgt cooool tjej!!! Pensionär varing för Elin i backarna :) Resterande av ligan åker jäävligt bra får jag säga. Men elin även solen har sina fläckar <3 
Jag i min tur är en fryskorv så jag började frysa ganska så omgående så tack gode gud att de finns något som heter värme stuga och och pensionär åkaren inklusive linsen drog ner, det fanns olika själ till att båda följde med, Elin : skönt att inte behöva pina sig ner för fler backar på ett tag, linsen : för att ta kontroll över sitt öga som inte ville vara med.
Skönt med värme, där satt vi och inväntade att dom andra skulle åka några åk till så vi sedan kunde slänga oss över masäckarna :) YES en utav dom bästa momenten! Vi åt och åt tillslut satt alla bara och fnittrade, åt mycket dåliga dalby skämt men va fan det är ju de vi har gemensamt. Vi drog upp i backarna igen och åkte en massa till jag försökte mig på puckel pist med bräda... a jo tjena har väl aldrig rammlat så mycket. Emma försökte få mig och david att testa big air bag jag kände inte rikgt att jag var redo för de, neej ganska skönt att hålla sig på marken. Emma hoppade mycket snyggt kommer bild på de.
Vi åker ner lite tidigare än dom andra för jag frös -.- jag deckar på bordet, finns även kort på de. 
Vi beger oss hemmåt drar förbi och köper pizza och burgare :D LYCKLIGT GÄNG!!! Emma insiterar på att vi även ska köpa chirre och inte vilka som helst NEJ här slår vi på stort och köper maxis XXXXLL BIG BAG!
Vi kommer hem och alla hinner inte komma innan för dörren förren pizzorna och burgarna är i fas uppätning. Öl cider och shottande jäger mycket trevlig kväll tack. 

5 AV 5 !!!




 

























'









ELIN tack för lånet av bilder <3


RSS 2.0