23 september

Ooo detta är sååå spännande! Mitt inlägg om "den manliga 20-årskrisen" har då sannerligen rört om det i grytan. Det roliga är att dom som väljer att tycka och tänka och avslöja olika saker väljer att vara anonyma. Mycket intressant. Fegt om inte annat.


Nåväl nog om det och över till det som en av de "anonyma" skrev om att man väljer vilka killar man umgås med, och hur man vill bli behandlad och att det beror på om killen är väluppfostrad BLA BLA BLA!!!!!!!!!!

BULLSHIT!


Anonym
om Den manliga 20-årskrisen:

Pff, det där är struntprat ang en s.k. 20-årskris. Det handlar om vilken typ av människor du väljer att umgås med. Antingen umgås man med väluppfostrade killar med lite stil eller så umgås man med övriga. Beroende på om man vill bli bra behandlad eller ej.

Dom som betett sig har varit en mycket blandad skara, och jag kan väll knappast påstå att någon av dom blivit uppfostrad av någon mer annorlunda än dom som är s.k. "väluppfostrade". Vad det nu innebär? Innebär det att människan tuggar med stängd mun? Betalar för tjejen? Inte är otrogna? Eller helt enkelt behandlar andra som dom själv vill bli behandlade?

Varför ska man behöva välja folk utifrån HUR man vill bli behandlad? borde inte alla behandlas LIKA? Varför skulle man utgå ifrån att en viss typ av person behandlar mig mer illa än den andra typen av person? Och skulle inte det bara spä på fördomarna? Eller har jag fel?


Nej jag har då aldrig träffat en kille som varit mer eller mindre väluppfostrad, eller haft mer eller mindre "stil", vad som nu menas med det? Slinta kan man göra. Men fan inte så många på ett och samma halvår. Vad hände?

/E


Ps. Fegisar. Ds.




Vart är musikvärlden på väg?

Idag när jag åkte in till stan i pappas volvo (då min lilla jetta låter JETTAmycket som min vän så fyndigt sa haha..) så slog jag först på P3 och slogs av denna låten och blev överlycklig!!



Sedan slog jag på CD:n efter intensivt skrål och rattklappande, och blev minst lika glad över denna



Sökte lite på youtube efter fler sånger på "fuck you" och det finns en hel del.
Haha men jag klagar inte!

/E

Don't look back in anger

Ett tillägg till mitt förra inlägg "Den manliga 20-årskrisen" och dess kommentar den fick av "m" så vill jag tydliggöra att jag pratar om 2010! Om jag lyckats lista ut rätt person som drabbats och den person som betedde sig illa som "m" syftar på så tror jag att den personen verkligen gått vidare och att det VERKLIGEN inte är dom två personerna jag menar.

Nåväl, just nu ligger jag och kollar på OC och suktar efter lite romantik.


En utav dom bästa låtarna... någonsin.

/E


Begravning

I torsdags var jag ute och rumlade med bästa Emmilutt! Vi var på stocken och hade det trevligt, tog sista bussen hem och sov rätt rangligt hela natten... vaknade flera gånger av att jag låg o skakade haha!

Nåväl dagen efter skulle vi på begravning för en gammal kär tant som vi fick privilegiet att träffa! Men vägen dit var ett helvette! Min lillasyrra hade kört iväg o ställt cykeln på nått annat ställe så jag hade ingen cykel, så jag tänkte att jaha jag får väll gå då... Så kom vi till blomsterlandet där vi tänkte köpa nån blomma att lägga på kistan men konstaterade ganska snart att det inte fanns några.... Insåg att vi hade skitbråttom då begravningen började om 40 minuter... så vi turades om att en satt på sadeln och den andra stod upp och cyklade.. mycket effektivt... NOT.. eller jo det gick bra. Sjukt jobbigt bara, men vi hittade iaf en blomsteraffär på vägen där vi köpte blommor av någon som verkade gå i sömnen. Men vi hann!
Sen visade det sig att vi skulle åka och fira ner kistan i graven och där slänga ner blomman o säga adjö med mera... och vi hade ju bara en cykel och det var en bit dit. Så vi raggade upp varsin bil, varav jag raggade upp en stilig gubbe som jag då trodde var en vanlig kyrkovärd.... Vi kom ut på grusplanen och där står LIKBILEN!! Alltså var han bårbilschaufför hehe.... kändes mycket olustigt må jag säga, jag o tanten- den sista färden.

"Du kan ju sitta i fram med mig, om du inte vill sitta i bak förståss höhö"


Nåväl begravningen var mycket fin och jag är glad att jag gick...
Vila i frid.







Jävligt hypad buske en väldigt fin höstdag!






















/E

Den manliga 20-årskrisen

Jag känner sjukt många tjejer som under 2010 har blivit fruktansvärt sågade, bedragna och allmänt sårade av killar... Jag kan säga minst 6 inklusive mig själv...

MEN dom senaste 2 veckorna har jag faktiskt fått inte bara en utan TVÅ ursäkter från två killar som betett sig illa.
Det uppskattas! Även om det kom 1- 4 månader försent...

Vad beror detta på? att vid 20-års åldern får alla killar fnatt och får för sig att bli "bad boys". Jag kan säga att alla dessa tjejer som blivit drabbade har uttryckt sig sjukt besviket och har tappat en ganska stor respekt.

Nu tänker säkert ni "men ni tjejer är fan inte så jävla bra ni heller" och jag ska verkligen inte dra alla över en kam. Och jag får faktiskt för mig att vindarna möjligen vänt, att ni möjligtvis kanske mognat och möjligtvis insett att MANLIGHET är att inse sina misstag och faktiskt göra rätt för sig!

BE om URSÄKT! Än har jag inte tappat hoppet.

/E

Kära dagbok!

Kan ju medela att mamma och jag höll på att skratta ihjäl oss då vi hittade min och min syrras gamla dagböcker och då menar jag gamla, från 1998.  Allt från kerlekslistor till att hata mamma haha ska lägga upp några smaskiga inlägg.


Hahah Amanda har listat min dåvarande pojkvän som ful. haha!


haha.. asså.


Hade även snellistor på mina vänner ... ?? haha


Emilia och Matildas kärlekslistor.


Emilias önskelista =)


haha var minst sagt arg på mamma!

Haha roolig men svår tydd läsning!

/matildis

från och med du!

För att inte vara allt för bitter så har jag haft turen och har världens bästa bästis =)
Satt och kollade bilder från lördagen och blev glad i själen.

NU

 

 

Förändring?

/ matilda


Diverse ström och komunikation.

God förmiddag!!
Jisses vilken helg, mycket trewligt och fartfyllt med när och kära!
Att bo på landsbyggden har sina fördelar och framförallt nackdelar iaf när man är i min ålder och vill kunna ha någon form av konect till omvärlden.
I går när jag kom hem fanns de inget internet, har hållt på hela morgonen med att få igång skiten, mycket slit och tanke fick ändå inte fart på de så jag ringer telia tänkte jag för lite suport. tro det eller ej men telefonerna fungerar ej.... mitt så kallade tålamod sjönk en aning igen kan man säga. Efter mycket om och men och säkerligen en mobiltelefon räkning på 10000000000000000000 miljon kr så fick jag (telias suport) igång de förbannade internet.
Efter cirkus en kvart 20 min så slutar internet att fungerra igen och denna gång beror detta på att ELEN i hela jävla huset strejkar ... Lite små less på att bo såhär nu alltså .

// M

Att byta en glödlampa...

Efter en superb lördagskväll/natt så var jag allt annat än pigg... Vilket resulterade i att jag somnade runt 16 igår söndag.... Pigg tjej, vaknade sedan 23.45 och försökte tända sänglampan... då detta ej gick så bestämde jag mig för att gå och byta denna, letade i skåpen i tvättstugan efter en passande glödlampa, hittade en och gick tillbaks till sängen... Efter några minuters mixtrande så fick jag fast lampan... Och trodde då jag kunde pusta ut..."Klick klick".. men icke! lampan tändes inte. VAFAN tänkte jag då och skulle gå ut från mitt rum. Såg då kontakten ligga urdragen på golvet. Smart

Surt sa räven.

Bilder från lördagen







Fler bilder finns på fejjan =)

/E

BOOHHHJJAAYYYAA!!!!!

IKVÄLLL BLIRRREEE BABAMMMMBBOBOMAMAMAMAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







/ M

Man kan dö för så lite en fredagskväll

Jaha, skulle gått på kräftskiva ikväll, men bangar nog på den, tar mig en middag med mina ärade kollegor Emma o Elin =) kan det bli bättre, måste ändå va nykter och åka hem tidigt för jobb imorgon, och kräftor.... det tål jag inte. (fiskallergiker)

Nåväl det ligger by the way en nöt utanför min dörr, är det någon som försöker ha ihjäl mig? =S har legat där i två dagar nu då jag inte vill vidröra nöten och är för lat för att plocka fram dammsugaren. (nötallergiker)

Idag var det dessutom en katt in på jobbet och bråkade (mild pälsdjursallergiker)

Paulina ringde idag också, sitter där o tjattrar i godan ro och ser något jag tror är en mygga i ögonvrån, naturligtvis kollar jag mot den och den JÄVELN flyger rätt in i ögat

"AOOOOOOOOOOOOOO en mygga flög rätt in i ögat!!!"- Elin

Det visade sig att det inte va en mygga utan en helt vanlig bananfluga..... Men ändå, obehagligt att mosa runt med en bananfluga i ögat. Mysigt.
Och nej, jag är inte bananflugeallergiker.

Näää så nu ska jag ta och duscha mig littegranna så jag ser representabel ut!

Hittade till och med en bild på mina ärade vapendragare! Nu jävlar här ska GOFFAS!!

/E

En shopaholics bekännelse

Jag är KÄR. Igår hade jag bokstavligen hjärtklappning, begynnande tårar i ögonen och en plånbok som bara brännde i fickan haha, är det dags att söka hjälp månne? Expediten på footish var till o med "flörtig" enligt min vän, men jag la inte ens märke till det. I det tillståndet befann jag mig. Inga jättespeciella saker hittade jag heller men det var ändå så jag kände att DOM här SKA jag HA!! mahhahaha







Det är alltså den lila Adidasväskan och de lila Adidasskorna jag inhandlat, det andra är bara mina hundra kavajer och annat jag tycker är för fint för att gömmas =) <3

AAAHHHH Materiell lycka :))))

/E

Snorvalp.

DET HÄR MED STILMALL OCH DYLIGT ÄR FÖR MIG EN GÅTA!!!

Nu skiter jag också i detta har hållt på i över en timme för att göra shysta ändringa men inga lyckade resultat.

Jobbat idag igen kom hem till min vovvsingar, jag och puma tog oss en nap när jag kom hem.
Sen upp och ge matteboken ett försök i att tyda ekvationer...
Tog inte lång stund fören puma tröttande och ville busa.




BUSE!!!!!!!!!!!!!!!


Efter mycket bus och stiiim så satte jag mig ner igen för att försöka slutföra matten. I stor protest lägger sig puma ner där vi har alla skorna och börjar gnaga... SNORVALP!


Tagen på bar gärning..

Förlåt bloggen

Förlåt bloggen, jag har aktivt deltagit i dödshjälp vad gäller snygghet, men du kom ju ett steg på vägen till lite personlig iallafall...

Efter mitt tidigare inlägg insåg jag hur mycket jag avskydde vårat "tema" så gjorde tappra försök till ändring och nu har jag lessnat.... Bakgrunden är för kluddrig, men harmoniska färger, man ser inte vad det står och headern ska vi inte prata om- onödigt ful.

Så jag säger det igen, förlåt bloggen, förlåt david och haha sorry matilda som förmodligen kommer städa bort mitt missöde.... men ge mig en till chans!

JAG SKA LYCKAS!


Väldigt peppande och uppmuntrande låt =)

/E


I mina rosa gummistövlar, kan jag va mig själv

AAhh.... idag gick jag på en närande och rogivande trallande skogspromenad med min flåsande, löpande manstokiga tuss. Skulle ta mig över ett taggtrådsstängsel fastnade med jeansen tippade över och gjorde nästan en redig faceplant i kohagen... najs! Hittade även en ödla som va KNALLorange om magen.

Man upphör aldrig att förvånas. Annars så spenderar jag mest tid med att titta på OC och fundera på när jag ska träna nästa gång, usch alldeles för länge sedan nu.. visst i förra veckan typ, men man tappar direkt när man släpper på det.

Annars var jag o jobba idag också, tog naturligtvis mina rosa gummistövlar som lollo uppenbarligen fann lustigt =) me like them A lot!

 






Seminarium med Charlie Söderberg

I tisdags innan mitt bryggbesök så gick jag på ett seminarium med Charlie Söderberg från lyxfällan. I serien känns han ju inte så trevlig men ack så rolig han är. Skrev ner lite sköna citat:

- "Den ända anledningen till att vissa människor går upp på morgonen är för att de inte dog under natten."

-"Är du redo att de närmaste 5 åren göra det som 95% av befolkningen aldrig kommer göra, är du redo att om 5 år ha det 95% av befolkningen aldrig kommer ha."

- "The truth will set you free.. but first it will piss you off"

- "Att smälta inspiration är som att smälta mat... det blir bara skit"



Det här seminariumet är då för att ge inspiration till människor bland annat och det gör det, och det är roligt att lyssna på honom.

"Vårt jobb är att placera en eld i era hjärtan och förflytta den till baken."

I våras på ett annat seminarium... Mamma som är nybliven redovisningsekonom älgar fram mot charlie och griper tag i hans hand och utbrister energiskt "Åh du är min idol!"

/E

"När jag kommer hem efter skolan brukar jag dricka saft och äta bula"

Jahapp, då var denna helg över då! Mycket bra helg må jag säga! Tjat lönar sig haha!

Fredag kväll jobbade jag o sen efter det drog vi in till stan och roade oss =) först på skeppet och sen på bj. Mycket skum kväll men ändå kul. Jag som va nykter blev sedan halva bj:s fylletaxi. Först två upphittade killar på bj som jag skjutsade mot gränbyhållet, matilda till sunnersta och annahita till herrhagen och sen hem till Dalby- hemma efter fem. soft.

Igår kväll träffade jag en ny vän och tog några glas vin på upplands och snerikes nation, mycket trevligt må jag säga. Många knasiga samtalsämnen. Men trevligt som sagt =)

Kom hem till mamma idag och dankade av några timmar på soffan i hopp att bräna bort några enheter alkohol så jag kunde köra hem sen. Så nu ligger jag på sängen, mamma har bakat bullar och allt är väl, mer än väl.

:)

/Elin

September, oktober & november.

Godkväll!

1a september hösten känns på någotvis hjärtligt välkommen, sommaren har varit det bästa bästa så nu känns hösten självklar :). Mysiga september kvällar väntar med vänner och pojkvänner, alla träd och buskar all natur får så fagra & färstarka färger.



Förövrigt så låter min matte lärare EXAKT såhär, kan bli svårigheter att lyssna och ta vissa saker på allvar..




Svedis!

RSS 2.0