thailand.

Nej nu är jag gräsligt trött på att VÄNTA på att få åka iväg på våran dunder resa. Bara tanken på att det bara 8 dagar kvar ger mig tusen fjärilar i magen, och en aningen illamående också. Får en så fruktansvärd resfeber innan avgång och jag menar allvar, jag har givit resfebern ett ansikte. Tanken på att vi denna gång ska flyga i 12 timmar blir ju verkligen inget bättre av. Så därför, innan och under resans gång får det bli ett och ett annat glas wine, så ska nog nerverna lunga ner sig lite lite.
Jag har absolut ingen aning om vad jag ska slänga ner i resväskan med tanke på att det absolut inte är 30 grader varmt här hemma så blir det svårt. Ska iaf shoppa en jädra massa där, bikinisar, klänningar, skor, shorts  mm..
Sattsar på att dett ska bli en tradition varje år, en tripp till Thailand. Dock känner jag att jag har en jädrans otur/tur. Pga förra året då jag och my homeis skulle resa så fick dett ett abrust stopp då vi var med ome n natur katastrof ett ASKMOLN... hur stor chans är det att ett sådant ska dra in och förstöra våran resa, vi fick vänta ca en månad till för avgång. Och så nu.. Dessa stackare i Japan uch, jag lider verkligen med dom. Jag hoppas bara på att denna hemska stråling från alla dessa kärnkraftverk inte blir värre än vad det redan är, stanna där det är.


Jag har precis illustrerat i hur det kommer se ut en "vanlig" dag i Thailand.





vädret ser inte helt fel ut :) vi landar den 26.

Ska ner till stan snart och fika :) Puss.


RSS 2.0