Puss och Kram

Halojjjsan!!
Har haft en enastående dag idag, första dan på nya jobbet gick galant, detta kommer bli en utmaning.
När jag kom hem var de middag med la familija och mormor, mamma hade gjort världens godaste middag fy sjutton vad gott de var, åh andra sidan hade jag nog slängt i mig vad det än var då jag har levt på fil hela dagen lång. När mormor kom så fick hon se vår lilla plutta också hon ville nästan ta na med sig hem.

Valborg då, otäckt att läsa väderprognoserna då alla jag känner har tänkt första tiden av sitt valborg i HUM C parken.
Mitt och mina bästa har väl tänkt oss champange frukost hos martina trooor jag sen hum c, framfickan alternativ någon annan krog/ bj / terassen  med mera.. Man får helt enkelt se.

I morgon då da:
Jobba 7-15.30
Träffa El på staden
Shoppailishoppa till valborg
Träna
Sola oss bruna ( då vi skulle varit bruna just nu, då vi skulle kommit hem från gran canaria.)

puss och gos sugen.. Godnatt // Svedberg



Mja hyffsat inget regn allefall.. hoppas på SOL och 20 grader.


Puma

Japp vi har fått valp lill puma <3




MIn högra arm.

MITT VÄNSTRA BEN MIN HÖGRA ARM OCH STÖRSTA DELEN AV MIN HJÄRNA!!!

In the Ghetto.

Som vanligt... Kan inte sova. Ska upp snart upp före tuppen tillochmed.
e trött men kan inte sova, e lite myssällskapssugen. Ligger och lyssnar elvis helvete vad bra. Ska slå på Sommaren med göran och försöka sussa.

Skedaaa?? någon???

// Nattiii M




Efter regn kommer?

GEGGA!

GUdars kan inget kul hända, funderar seriöst på att ställa mig naken någonstans och kolla om det händer nått upplyftande. Det vore ju till exempel kul om, det blev varmare- men nej det kommer snö. Det vore ju kul om man kunde kommit iväg till GC men nej det kommer ett askmoln. Förstår ni vad jag menar? Nu längtar jag något så fruktansvärt till valborg FAAAN vad najs! Då jävlar ska vindarna vänta!



Kul idag förresten när jag stod o snacka med morsan i köket och jag sa att jag va ledig imorgon o att det va skönt innan jag ska jobba hela helgen, och sedan sa att visst om de ringde om att jobba imorgon kväll.... så ringde jobbet 5 minuter efter uttalandet o fråga om jag ville jobba dag imorgon, Naturligtvis ville jag det!

Nej nu gjorde jag en pakt med mig själv om att detta var mitt sista självömkan inlägg och därefter får det vara nog. så från och med imorgon heter jag pigg-elin! för då är det tamejfan en dag närmare sommar!



Det här är min låt just nu!

/Pelin


dansa med vapen.

Snö.. ja tydligen....
Fick denna information av en skrikandes syster.
Klockan var ca 07 00, ingen normal människa är uppe eller vaken den tiden om man inte måste.
Min just-för-tillfället bongstyriga lillasyster sliter upp min dörr och skriker : DET SNÖÖÖÖÖÖAR DU MÅSTE SKJUTTSA MIG TILL SKOLAN OM INTE BUSSEN KOMMER.... JAG HAR NATIONELLT PROV. 
För de första så var det inte ens så mycket snö, för de andra så kunde hon väl ha sagt det om  bussen inte hade kommit, men nej tydligen i förebyggande syfte enligt denna. 
Sådana uppvaka önskar jag mig varje morgon, då jag ska upp före tuppen hela helgen... Idiot.

Jag vill ha skinnjacka, tygskor ljusakvällar, bärz, brunaben med parkning och vattenpipa. NUNUNU!!!


Men icke ska krypa ner under täcket, gå i ide tills de blir som jag vill ha de.

kyss, slaffsss // snusk M

ps.


Sol.

Ska krypa ner i sängen och titta på soorlig film P.S i love you. Ska ladda upp några sköna från en solig dag ut på landet med min bästa vänner.






sjukt jäkla fina. // m


mummm

VECKANS BABE DENNA VECKA!
även så min nya last i livet.

Den är hård utanpå, grön innuti.











// m




Vill joina segertåget

MÅÅÅHHHNNNGÅÅÅ

Vad är det här???? Har inte jobbat på några dagar, och då tänker man kanske, åh vad skönt hon kan sova dagarna i ända och göra vad hon vill. Med risk för att låta bitter, men jag KAN inte sova, jag vaknar klockan åtta på morgonen av att jag ligger och grubblar sönder mig och somnar förmodligen i exakt likadant tillstånd när jag nu äntligen somnar vid 1-taget. Och när jag nu har ledigt om dagarna vet jag inte vad jag ska göra, det ända jag kommer på är äta och titta på vänner. Imorse till exempel innan jag skulle iväg o handla däck så käkade jag gröt till frukost klockan halv elva... och halv tolv gjorde jag iordning lunch... AAAH. Vad ska jag göra?

Nu sitter jag här och har krupp igen, funderar till o med på att borsta tänderna o gå o lägga mig. Kan jag bara få besked, ett samtal ett jävla sms???? så skulle jag kanske kunna slappna av men NEJ?!

Svin.

/E

Däckverkstadshumor

Idag åkte jag och min vän Maria till något som pappa refererat till som "DäckLarssons" som egentligen inte hette det utan hette däckhuset. Det var ju lätt för mig att veta, så vi surrade runt, runt tills jag slog pappa en pling och han informerade mig om vart det låg med mera, och att det Däcklarssons tydligen var något man kalla det internt... NAHA?!.
När vi kom  dit till det testosteronstinna veckplåtshuset med 470914 däck i så gick vi in i något som kallades "kundmottagningen" och blev direkt hänvisade till garaget bredvid där en mindre charmerande man plus tusen andra mindre charmerande män som inte verkade ha sett tjejer förut jobbade (varav en hade en blonderad hockeyfrilleliknande frisyr, kan vara värt att nämna) nåväl vi återgår till den mindre charmerande mannen nummer ett.

Han såg väll hyfsat normal ut tills han öppnade munnen. Herregud har sällan kännt mig så obekväm, jag som sällan känner mig obekväm då jag oftast inte uppfattar situationen obekväm, som t.ex. vid extremt långa tystnader med nya människor. Denna stackars socialt handikappade man försöker sig på olika kommentarer, och frågor och sedan på ett skämt.

"Jaha... vad ska du ha för däck då?"
"Ehh.. tjaae... hmm sommardäck? vaddå finns det olika?"
"Höhö... Du kanske vill ha runda och svarta kanske?"

Herregud. Jag är glad att jag hade min trogna vän där, om inte annat hade jag nog gått och klämt mig mellan några däck.



/E

MARIA

KLOCKREN!!!


// MAtilda

55, inte ett år äldre.

GRATTIS PAPPA <3

// m


Babpbabappoppaaaa

Yes som sagt, bloggen har varit på nederlag i et bra tag nu, detta pga av askmoln. Komiskt nog så senast inlägg handlar just om detta förbannade askmoln ...
Har ingen lust att skriva...
Men såhär äre satt och dunkade Stereo love låten den med sådär dunderskönt dragspels dunk i inne på rummet. Känner hur all saft jag dragit i mig börjar göra sitt så marsch in på toa. Det är såhär att toan där nere och där uppe ligger preciss under varran och de går lixom som ett rör ner så att man hör väldigt tydligt vad som sägs från övre våningen.
Då hör jag någon som tar i för kung och fosterland för att jämnlikna dargaspels dunket i denna låt. Herregud jag höll på att avlida av garv hahahah pappa försökte alltså förlikna sig med denna låt
" Pbapbababbaaapprrppaabbaaapprrappaaa"  hahhahahaha! det ligger i släkten med bra röst förstår jag...





Föresten denna snygga karl (min pappa) fyller år i morgon vette tusan vad jag ska hitte på funderrar på en champange och en skiva från ROLANDZ mahmaha han håller alltid på och ska driva om dom tror innnerst inne att han diggar dom.

Företsen var nere på stan idag och drog en random lunch med fredde, solade och köpte en skjorta.


fruktansvärt bränd.. -.-

// Matild



Vad vore Gran Canaria?

.... INGENTING? när man kan festa loss med samma sköna brudar hemmavid?

Jag och matilda har inte direkt varit överaktiva på denna blogg på senaste men detta beror på att vi deppat en smula, men känner att jag nu börjar förlika mig en smula.
I lördags så träffades vi tre brudar och drack upp inte en, inte två utan TRE vinare haha! Överlycklig har ju inte kunnat inmundiga denna gudadryck pga bl.a. penicillin, fan vad ovärt! Sedan drog vi ut och det var väll mindre värt, men fan vad jag diggelidiggar mina bönor!







/E

Skrotnissa

Idag har jag sågat järnskrot, haft ångest över att jag måste ta mig in till stan och köpa däck samt lyssnat på maskinen.
Fan vad dom är bra! helt frälst detta blir sommarplåga! Annars ser jag fram emot valborg, kan inte sova längre än till 9 på morgonen och önskar att något bra kan hända i mitt liv snart annars går jag under.

Stört jävla asbra



Kul förresten att när jag välkomnar min ömma mor genom att studsa runt som en avlöning i hallen utbrister hon "oj vad du är fin idag!"- Jag har inte tvättat håret sedan i lördags (euw), sågat skrot- halvsvettig och sot i hela fejjan, sportbehå och en utdragen halvful tischa med en panda på. YEAH- krogoutfit nästa!

Nej nu ska jag hugga ner lite buskar o duscha

/PäckelElin

Packa eller inte packa?

Är det "peppar peppar" varning på att packa? Känns så... Fan, tänk om man står där imorgon kväll med en opackad väska, men just nu känns allt värdelöst, jävla vulkanjävel, kunde du inte väntat två jävla veckor till???

 

/Elin


@¤$£@""!#%&//(?)(&/¤"!½"

IHELVETESJÄVLAFITTTTTAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



SKA DETTA JÄVLA ASKMOLN FÖRSTÖRA VÅRAN RESA.... :'( 
FANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag avlider om vi inte kommer iväg.

/ ARGT M

2 dagar kvar, näästan.





SHIET JAG KÄNNER LIVET I MIG!!!
Sommarn e snart här, vi åker till varmt land och blir bruna ,uppvilade, snart valborg, efter detta lady gaga!! JEFFLAR vad nice. Inge mer avlidenhets kännslor här iinte.
JObbade också med David idag sjukt nice, trevlig rolig och snugg kille kan de blli bättre näeeej...

Martina har börjat kirra planer för valbog känns bra, jag e så sjukt pepp och upppjagad på allt bra som snart ska ske inom en mycket kort framtid :D:D:D så jag kan inte sova..
Borde ge de ett försök.
I morgon ska jag gyma och bara ta de chill och kanske börja packelipacka...??...?? Nä sånt görs en timma innan planet går.

ZZELIN Z Z ELIN ZZ, ska snarast gå på foder hos mig :) åhhåå jag längtar!





Detta var ett mycket vidrigt galtt inlägg. // NATTI MATILDUS!



Rörpullare?

Min lillasyster kom precis in i mitt rum, hon ska ha spexfoto imorgon och ska följa sin faders fotspår och va rörmokare på bilden. Hon funderade då över vad hon skulle skriva på t-shirten som får folk att förstå vad hon är.

- Men Elin, rörpulare hur stavas det? r-ö-r-p-l-u-r-a-r-e
Jag kollar på henne med mina fördummande ögon och : - Nä, Emma. Det stavar r-ö-r-p-U-L-a-r-e
-Aha... så det stavas inte med två L dårå?
Jag kollar ännu mer mer fördummande och säger kort: Rörpullare menar du?

Mellan oss utbrister vårt klassiska Andersson-systrar-beavis and butthead-fniss och det blir extremt dålig stämning.


/Epelepin

Sol i sinne hälften inne

Eller hur var det nu igen?

Gårdagen spenderades på marias uteplats i solen, fy faaan vad najs och jag tror till och med jag fått lite färg =) Fick även ett telefonsamtal som underlättade mitt humör lite, känns mycket bättre och jag är på banan igen =)

Idag släpade jag fram resväskan och har redan sakteliga börjat fylla den med hittils två linnen ett par shorts och två par trosor... tror ni man behöver mer?
Har även haft grötfrulle med morsan och diskuterat olika sylter, jag gillar jordgubbssylt till gröten men mamma lingonsylt för att "det inte blir för sött" men människan hade på socker sen så vad fan blev det för skillnad?

Idag ska jag träffa räkan och förhoppningsvis maria och asse :D idag skiner solen och känner bokstavligen solen i sinnet MAHA! FYRA DAGAR KVAR!

Detta blev verkligen ett "knäckebrödsinlägg" men nu vet ni att jag andas och mår iallafall =)

/Ejlän


Natt

Nu ska jag sussa, ska också tillägga att jag saknar orre :(



(golvet) Jag kallar det horisontell garderob ;)

// matild

BLOMMOGRAM

Halåå! Har kommit efter med allt har jobbat för mycket. På tal om jobb så för någon dag sen då jag var på jobbet så rinde de i jobb telefonen. Då var de någon som tydligen sökte mig notera att klockan då var halv 9. Jag svara och då är de en virrig tjej som pratar någon blanding mellan göteborska och dalmål som ska lämna ett försenat blombud till tant greta. ( Då de inte finns någon på våran avdeling som heter greta) men jag mycket lätt lurad person säger  får bara fram ett mycket avlägset förvånat "jaha ok". De går en halv timma och människan ringer igen, pch säger att de hon snart anländer och att jag måste gå ut och öppna. då efter att ha rådfrågat mina kolgeor om att de måste vara ett skämt. svarar och säger bara HAHA jag hör att detta är ett ultimatum skämt, men denna ger inte av sig ett ljud uta bata fortsätter påstidigt om att hon snart är framme och tänkte minsan inte vända etfer at ha åkt 45 minuter ut till igenstans. då känner jag att oh shitt detta är nog INTE ett skämt.
Jag går ut för att öppna och JO minssan där står de en månniska i röd tröa och keps med blommor i handen.
Jag går fram för att öppna och be så hemskt kycmet om ursäkt, kommer ihåg att precis innan jag öppnade så går de runt runt i mitt huvud om HUR jag ska ursäkta mig.
Allefall ÖPPNAR med skräckblandad förtjusing och uppenbaras I STOR ÖVERRASKNING AV ATT DETTA MINSANN INTE ÄR ETT BLOMBUD UTAN MIN BÄSTASE PAULINA SOM ÄNTLIGEN HAR KOMMIT HEM FRÅN GBG, FREDDAN STOD FÖR SKJUTTSEN UT TILL LANDSBYGGDEN! ÅHÅH vad glad jag blev jag älskar er mina bäste vänner.











LÖV YO // M


Mickan vare.



Gårdagens nöje: Grabsen dök upp runt halv 6 =) sedan vinande vi järnet med hem poppade popcorn! drog till olareys på stand upp =) haha lyssnade inte ett skvatt på de stackars ny roliga stand upps, tyvärr var för upptagen med hemmkomna lumpen dragare. Stackasr Mickan fick fylle samtal vid halv 11 då vi alla ahde uppenbarats över att vi alla kände människan. Snygg mikaela som flyger pilot. Haha.
Kvällen gick fort som attans alla var glada i hågen och klappat och klart så stägnde stället 23 Trisst.
Alla drog sig hem till elin där vi hängde gäng i sofforna med låånga samtla om både de ena och de andra.
Bra kväll!

// Kyssaarree matilda.












DU ÄR DET BÄSTA DU ÄR VÄRLD DE BÄSTA!


Ingen kommer någonsin att kunna uppfylla och vara de du kan och är min bästate vän.


Som ett nystan utan garn,
som en leksak utan barn,
de skulle ja va utan dej,
ingenting utan dej,
Som ett ångtåg utan lok
som en bokstav utan bok,
de skulle ja va utan dej,
ingenting utan dej,
Som en tomte utan skägg,
som en höna utan ägg,
de skulle ja va utan dej,
igenting utan dej,
utan varann skulle vi få fnatt,
utan varann inte fatta ett skvatt,
inte hitta ett skratt.




STÅ UPP

IKVÄLL VINA :D SEDAN STÅ UPP PÅ OLEARYS MED JOHAN ELIN MARTIN OCH VIKTOR!


// Matilda

ejohuu :D

Jaa jävlar nu är jag anstäld på ackis fruuktansvärt skönt.

Idag jobbiynerjuv gick galant sedan iväg på jobb =) jobbade med världens bästa loisfis <3 idag undersköna böna :D


Nu ligger jag på spikmatta i min säng. hade så outhärdligt ont i rygg och nacke när jag vakande i morse.. hoppas på bättre uppvak i mörra.
Najjtii!
// M



"ELIN? är det du som slagit min symaskin??!"

Detta utropade min mor när vi satt och åt middag. Detta är förmodligen inte helt omöjligt, saker och ting fungerar bättre om man slår saker, eller hur?
Mammas dator är den trögaste i universum och bara för att jag tog ut lite aggressioner genom att banka musen lite lätt så tror numera hela min familj att allt som går sönder är det jag som slagit. VARFÖR skulle jag ha slagit sönder mammas symaskin?

Jag tror med all säkerhet att när ni sitter vid en dator och den brummar igång, tänker, brummar, tänker, poppar till lite, brummar- HÄNGER SIG. Att ni också blir förbannade och Dunkar datorn lite "vänligt" i hopp om att den ska funka bättre.

Eller hur?

Tid till övers

Herregud jag är inte van vid så här mycket tid till övers? jag har bytt lakan, dammsugit, duschat, diskat, organiserat mitt nattduksbord, lyssnat på musik, kapat matildas spotify för att se om hon hittat nån kul musik, kollat på cougar town (som förövrigt är roande) och filmen "les choiristes" så jävla fin musik!!!!!! länkar en av de finaste här nedan.



En av mina favvofilmer =) måste ses! Nu ska jag åka bil Puss!
/E

Tack MarinBarin förresten som väckte mig klockan nio imorse jag behöver egentligen jobba just nu men mamma dödar mig då... och nej, jag kunde inte somna om.

Nous sommes les plus beaus du quartier

AH

Trots min dimmiga syn så känner jag livet i mig! snart drar vi till gran Canaria och massa annat skoj! imorgon ska jag bara vila för att försöka återfå hälsan min.

Idag så hade jag lite små-ångest, dags att besikta jettan... igen. har räknat lite på detta och har alltså inom ca 8 månader varit på bilprovningen SJU gånger!!!! haha men killen som jobba där var ybertrevlig och asnajs så det lekte där kan man säga och grädden på moset så klarade sig min pärla! Känner mig hel igen!

Resten har ju matilda berättat så ska inte traggla det igen. Men detta var tredje dagen med penicillinet och har inte ont när jag sväljer längre iallafall! Framsteg! Har en liten böld kvar men knappt märkbar. Nu är det bara orken..

Har även köpt en kamera som jag ska ha med till granis och har pysslat ett litet fodral till denna läckerbit som vi inhandlade på typexemplet till kaosig arbetsplats. Typ 40 hemmabiosystem som dundrate, folk som pratade, tv-apparater, stereoapparater, kassaapparater, med mera. helt slut i huvet iallafall. Tv-n för 440 000 vore ju inte helt fel den heller. Skulle förmodligen inte våga packa upp den för att den inte skulle gå sönder. Kanske därför det tog ett tag o få upp den nya flat-screen apparaten på vissa andra ställen också hmm?

Nåväl, Kyss och klem med eller utan slem! /E




Är grymt insnöad på fransk musik just nu, denna med Carla Bruni, känd fransk modell och sångeska för att inte nämna Frankrikes första dam- gift med president Nicholas Sarkozy känn på den ni!

Stolta forna ClasseFrancaisare med en fräsig (rätt ful) poserade president Sarkozy

.

Klockren =)




ÄLSKLING <3




älin och moia

Cillliiipiiilll dag, tänkt att dra ut och springa men så blidde de icke. Elin (halsfluss bakteriehärd) ringer när jag intagit solen ute på verandan iklädd bikini överdel och mjukisbyxor, hettsar om bilproving och jag hakar på. Tredje gången denna skrutta ska in på besikting, och jao jettan is in the hoood alltså igenom.
Vidare till gränby centsrum för inspektion på kläder och annat, slutar med två hungriga hulliganer som invarderar alla fik och inser snabbt att alla luncher är stängda då klockan har hunnit passera 4ra, 15.59 men naj ingen lunch.
Väl hemkomna med god inköpt mat, äter chillar. Drar ut för att fota patetiska vidricha bilder, då Elin införskffat ny kamera ;)

Nu film // Matilda




 





Bye bye!

:D

Jobb I sommar.
ÅHÅÅHH HALLEJUHHAA PRISA GUDARNA!! DE LÖNAR SIG ATT LIGGA I. HAR PRECISENS KIRRAT JOBB PÅ ACKIS I SOMMAR, FY FAN SÅ SKÖNT!


På tala om jobb då da, ska väl ta nått jobb på dalby också.  Och när jag nu skriver om dalby så ska jag säga att jag har världens bästa arbetskompisar dom är inte av denna värld, bra bättre bäst!!! Ska lägga upp bilder på dom absolut snyggaste arbetskompisarsna man kan ha.

Mikaela, Elin och Lofis.



Marin.


Mikela.


Z elin och Emelie.


Emma och David.


Elin och Ines.

Ja som sagt bortskämt bra jobbkompisar <3



Avslutar med denne sofistikerade snygga aftersik bild.


-.-



Mmmmm och jag blev sinnessjukt sugen på allt i klädväg.

Delikata

SINNESSJUKT SNYGGA!

Marble SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Familjemiddag

Sådärja!

Jag överlevde middagen, med vissa mellanlandningar i min säng emellan målen. Och äckligt gott var det som vanligt. Tråkigt bara att jag äter portioner stora som tennisbollar nuförtiden då jag inte haft aptit de senaste dagarna men det kommer nog.

Farmor, farfar, malin och Peter(pappas kusin) var här och dinerade. När jag blir stor hoppas jag att jag hittar någon som jag verkligen kan dela livet med. Detta kommer jag då att tänka på i och med att farfar o farmor är så förfärligt söta... De sitter o pratar i stora rummet till sent på kvällarna och myser omkring o reser. Visserligen så utövar farmor något slags diktatorskap över vad farfar får äta, vad han tycker om och inte tycker och och vad han får och inte får göra.
Idag kom vi in på en disskution om huruvida man samlar på sig mycket prylar eller inte. Farmor är typexemplet på pedant, ni vet en sån som har var sak på sin plats, en sån som har en ihopvikt fruktansvärt ren handduk liggandes(?) på handfatet och som sprungit efter farfar med disktrasan jämt. Och farfar är en söt man som av en kvinna här i dalby utsetts till Dalbys snyggaste man (näst efter sin egen man självfallet) som är svag för sötsaker och som skrattar lite nervöst. Men dom tycker verkligen om varandra.

Nåväl angående denna disskution så blev farfar lite förvildad av sig (han blir ALDRIG arg) och utropade efter ett tag
"men förihelvette det kan jag väll bestämma själv jag är ju trots allt tre år äldre än dig!"
Haha åå mina små panchisfarföräldrar åh vad jag tycker om er!

/Elin

Jag <3 Penicillin

Fy Farao är vad jag har att säga! I lördags slog det till som en blixt från en klarblå himmel. Jag och en vän åkte upp till öregrund och gick en promenad och låg på klipporna vid havet och filosoferade. Men eftersom jag frossade så åkte vi hem ganska snart och jag däckade som en klubbad säl på soffan. Heh. Social tjej. Har inte tagit någon temp men fan jag var inte frisk någonstans. Sen skulle jag åka buss de fem milarna från gimo-uppsala och sen 2,5 mil hem till dalby Och detta kändes som att åka 3840 varv runt jorden. Väl hemma så fick jag o lillasyste leta efter  påskägg, lagom kul för någon som helst ville avlida i sin säng men jag vet att jag skulle vart glad om jag varit frisk så jag var glad i hågen iaf!

Sedan dess har jag legat o svettats och inte vetat åt vilket håll jag ska ligga då jag har ont i sidorna på halsen och i längryggen då jag mest legat i 2 dagar. Vaknade i morse klockan 6 och kände en liten kula i halsen =S eh? HJälp?
nåväl nu har jag jag penicillin och farmor o farfar o syrran kommer klockan fyra men antar att jag endast kommer få komma ut för en tallrik föda för att sedan återgå till mitt inte helt städade rum.... Suck

Kollar för tillfället på Ellen DeGeneres och Lady Gaga är på besök! Längtar tills vi ska se henne i Maj jag o Matilden!



/Sjuk-Elin

Vän




2 i rad.

Medvetslöst uppvaknande efter två dimmiga nätter i rad ;)
Fick precis ett samtal om att jag ska jobba 7-21 i morgon, just nu känns detta som kollektivt självmord.
Så borde dra mig till söms och nanna kudde, fan ville ju hinna med och träna också får ta detta på tisdag.

Ska jobba på tisdag och sedan träna måste även ringa om jobb på ackis viiiiktigt får ej glöma, då jag vet att mitt närminne är i takt med en guldfisk.
Helgens upptåg var  närmare bestämt riktigt majsiga då vi på fredan körde teatern. Och lördan styrdes hem till Sanna då denne vackra kvinna fyllde 20 =) Och sedan bar de av till salu, gillar detta ställe skarpt!
Tog dessvärre inha bilder som vanligt, dock togs de bilder på annat håll hela kvällen :)

Grattiiisss!!




Nu ska jag sätta igång någon sjuk film =) och skratta lite, btw SOLSIDAN 5 av 5 toast.

// M

Brun, ljus?

Sitter nu med prinsen i mitt knä, med hårfärg i håret ska färga tillbaka till brunt =) Trivs bäst i de. Har gjort det en gång innan men de var bara en toning så de gick tillbaka till de ljusa.
Ska snart iväg och träna lite gym ska bli najs, ska väl springa och sen lyfta skrot ;) (gran canaria snygg).
Undrar om det är många som ska ut ikväll?? Jag ska inte, kör på i mogron istället ska ut med lumpar kompisar som kommit hem =). Och lörda fyller Sanna år så de blir säkerligen röjj då med.

 // Matilda


RSS 2.0