...

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Internet inköp




Har inhandlat detta idag från Hm :D bikin till canarie öarna och tights till mina gym vistelser!!
Nödvändigheter.

Trisstes!

Skulle ha jobbat idag men var tvungen att ställa in mad tanke på hög feber i natt. Isccchhlllooo vilka mystiska och konstiga drömmar man får av feber. I natt drömmde jag om allt ifrån gula ankor som kom upp ur golven, och att jag befann mig i the sims värld...... urch jag blir rädd för mig själv!
Nu har jag legat i min säng i mit rum i två dagar och de ända besök jag har haft är av min prins. Snart kommer jag börja föra samtal med mina gossedjur. 
Men NU känner jag mig riktgt bra inte så ont i kroppen längre och ingen feber, hoppas de är över nu, vill inte va sjuk till på tisda för då ssheeeefflar ska jag visa vem som eger och är överlägsen kung i backarna.
eewchhaa de lagas bläckfisk på tv .... blöö.
I mrogon ska jag utföra mycket viktiga ärenden, ska inhandla en heel del proviant till våran alldelles egna aferski, då dresscoden är långfillifjonger. SHEFFLLARR vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mja de fanns inte så mycket att fylla denna blogg med idag med tanke på att de aktivaste jag har gjort dom senatse två dagrna är att gå ut i köket ta nått att dricka gå tillbaka igen sova, tv, datan inte så jätte effektivt men man kan ju hoppas att de va de jag behövde sova och vila ut.

Cya bloggen! puss

världens bästa.



Jag vet vad kärlek är :)








Dunder bra låt :)


SJUK

Urchh de är jävligt synd om mig.. har legat i sängen hela dagen och snörrvlatt!!
De värsta är att jag gick upp till mamma och pappa för att få lite empati och tröst, meen vad får man höra gå och lägg dej så du inte  smittar oss... -.- mysigt.
jag har ont i hela kroppen, som när man har influensa tror jag håller på att utveckla något sådant.
Urch fick ett yber majsigt förslag av oskar, kolla medlodifetsivalen äta chirre och dricka vin som jag bara kan fet glömma med tanke på att jag håller på att avlida här av värk.

Så alltså sjukt ovärd dag.


NÄJS

Kaaaanon kväll/natt!!! Hade en sjukt givande och kul kväll i kväll tack vare min favorit :).
Filmen var sisådär, hade ganska höga förväntingar, men kanske inte riktigt min typ av film. Jag är förbannat trött och ska lägga mig i min massakarerade säng, de ser alltid ut som de har varit krig i mitt rum när jag har haft folk här.

GODNATT!!! PUSS OCH KRAM TAVELRAM



ENJOY----->


SEGT!

HALÅ där kött och blåbär!!

Gahhh har jobbat heela veckan ... Nu är jag så sehhfffla trött så jag dånar av!
Kommer hem hinner percissss sommna till då mobilen ringer gissa vad de kan vara??? mhmm JOBBET! Shiit jag e så jevvla tröt på detta dalby hem.. Aja nu är äntligen den efterlängtade helgen här wiwieiewwwee!!
Verkligen verlkigen etferlägntad de e INTE bra när man redan på måndan snackar om vad man ska göra i helgen, månda snart lill lörda på torsda är de bara en dag kvar till fredag och sen är de helg man måste ha detta som motto. HELG <3

Har precis tagigt ett bad med ljus och massa bubbel lite för mycket bubbel.. alltid lite för mycket!
Nu kommer snart jens hit, ska glo film känner att ligger jag föör still fööör länge så är de kört, då sommnar jag garanterat.

Puspusss


Bloggaa!!


DALBY VIKEN -.-

Kan vara kul, har försökt men när jag läste mitt första inlägg så var jag tvungen att ta bort de... inte OK.
Att läsa blogg är kul, ska väl ta och bli lika känd som blonda bella eller som tutt kisse, genom att skriva om mina ohyggligt roliga upplevelser på de ökända Dalby hemmet :)

dagens dag idag var fruktansvärt jobbig, men detta hade jag orsakat själv pga att jag hade bestämt mig för att kolla på den förbannade hockeyn, detta resulterar i att jag trackar sönder folk på msn och ser max 20 min av matchen för att sen ligga avliden av trötthet... mycket klyftig tjej ska då tilllägga att jag var uppe till halv 2.
Jävla klockan ringer känner allitd en sån hemsk skräckinjagande kännsla. GAAHHHH dödamigiställllet tankar cirkulerar. Just denna lyckliga morgon så lägger jag mig på nått fruktansvärt obekvämt sätt men notera, sommnar om till snooooze och vaknar av att ryggen höll på att gå av.

För att förtydliga detta om hockeyn igen så får jag denna mycket förstående komentar av min högra <3 


"öhm.... varför är jag inte förvånad? hade jag vart där hade det förmodligen slutat med att vi låg o sov båda två hahaha... vi kan bara inse att börja göra stillasittande saker efter 00... är som att säga godnatt"


Men dagen förblir inte underliv NEJ den piggar på sig så fort jag träfffar på mina kära arbetspolers SÄRSKLIT LOOOOGRIIIS FIS :D mycket underhållande och kul kvinna, har genom denna mirakel
kvinna fått ett nytt öken namn som uppskattades hjärtligt av många... Matilda Missbilda.
Bra dag på jobbet alltså, krockade eller körde EJ ner i diket mycket bra slut på dagen. 

NU sitter jag här och funderar på natt macka... Kvällsmacka.. Aja den som lever får se.
Ska lägga mig på sängen tänka på bra saker och låtsats som att jag inte ska upp till paradiset i morgon.
 GODNATT pusspusss !

Avslutandesvis någon som gör mig så förbannat lycklig


RSS 2.0