Jag <3 Penicillin

Fy Farao är vad jag har att säga! I lördags slog det till som en blixt från en klarblå himmel. Jag och en vän åkte upp till öregrund och gick en promenad och låg på klipporna vid havet och filosoferade. Men eftersom jag frossade så åkte vi hem ganska snart och jag däckade som en klubbad säl på soffan. Heh. Social tjej. Har inte tagit någon temp men fan jag var inte frisk någonstans. Sen skulle jag åka buss de fem milarna från gimo-uppsala och sen 2,5 mil hem till dalby Och detta kändes som att åka 3840 varv runt jorden. Väl hemma så fick jag o lillasyste leta efter  påskägg, lagom kul för någon som helst ville avlida i sin säng men jag vet att jag skulle vart glad om jag varit frisk så jag var glad i hågen iaf!

Sedan dess har jag legat o svettats och inte vetat åt vilket håll jag ska ligga då jag har ont i sidorna på halsen och i längryggen då jag mest legat i 2 dagar. Vaknade i morse klockan 6 och kände en liten kula i halsen =S eh? HJälp?
nåväl nu har jag jag penicillin och farmor o farfar o syrran kommer klockan fyra men antar att jag endast kommer få komma ut för en tallrik föda för att sedan återgå till mitt inte helt städade rum.... Suck

Kollar för tillfället på Ellen DeGeneres och Lady Gaga är på besök! Längtar tills vi ska se henne i Maj jag o Matilden!



/Sjuk-Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0